Alle VVOG vrijwilligers maken het verschil

23 Februari 2014 / Vrijwilligerscommissie / Vrijwilligers

Er is een mooi gezegde dat luidt: Als elke vrijwilliger een ster is, wordt het nooit meer donker. Weet u waarom ?

Zaterdagmorgen kwart voor zeven, Goossen Luytjes opent de kantine voor weer een wedstrijddag, zet koffie terwijlHenk Burggraaf de velden keurt. Thuis, kijkt Gert van de Kuilen nog even na of de kleedkamerindeling goed staat. Hetty Jansen heeft dan al alle wedstrijden ingedeeld en kijkt nog even na welke KNVB meldingen er zijn. Ben Jansen komt binnenstappen, hij is leider van de net gevormde F9. De koffie staat al dampend klaar, en de broodjes gezond worden klaargemaakt door Dedy en Marian. De limonade, oh ja Ina en Annemarie zijn er al mee bezig. Arie van Dijk, coördinator van de F pupillen heeft die morgen introductie met ouders die hun zoon of dochter hebben opgegeven. Vaders en moeders die rijden naar uitwedstrijden komen binnen en nemen gauw een dampende bak koffie of thee om de vroege zaterdagmorgen goed te beginnen. En zo gonst het alle zaterdagen maar ook alle trainingsdagen van de activiteiten die door onze VVOG vrijwilligers met veel passie worden uitgevoerd. Wist u dat wekelijks meer dan 300 VVOG vrijwilligers zich inzetten om te zorgen voor alle doe dingen maar ook om er voor te zorgen dat alle faciliteiten zoals doeltjes, ballen, een warme kleedkamers en douches beschikbaar zijn. Al die vrijwilligers tezamen zorgen er voor dat we naar binnen één grote familie zijn en naar buiten dat we trots laten zien dat  WIJ VVOG ZIJN en allerlei mooie plannen hebben.

In het voetlicht

Er is een heel goed initiatief van de VVOG Vrijwilligerscommissie tot stand gekomen om DE VVOG vrijwilliger eens in de schijnwerpers te plaatsen. Vanaf nu gaat de vrijwilligerscommissie u regelmatig op de hoogte brengen welke vrijwilliger nu wat precies bij VVOG doet en vertelt hij of zij ook iets over zichzelf.

We beginnen de nieuwe rubriek met Marinus van Meer. Je wilt tenslotte ook wel eens weten wat "Neef" Martinus bijvoorbeeld doet. Klik op de foto en je weet het. Veel leesplezier. 

Lees bericht

Grote Clubactie zaterdag 18 september van start!

16-09-2021

Zaterdag aanstaande is het zover: de loten mogen verkocht worden! Heb jij jouw familie en bekenden al ingeseind? Of koop je met het hele team een Superlot?

Lees bericht

PEC Zwolle Voetbalschool van start!

15-09-2021

PEC Zwolle Voetbalschool in oktober van start.

Lees bericht

Opgeven busrit naar HSV Hoek

12-09-2021

zaterdag 25 september 2021 staat de uitwedstrijd naar HSV Hoek op het programma

Nieuwsoverzicht Archief