Ze lopen d'r weer netjes bij

30 Januari 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

De jongens van ons befaamde tweede bedoelen we. Dankzij EFMI en Bungalowpark Hogeveld staan ze weer lachend op de foto.

Dat zou voor die hele zaterdag blijven gelden al zagen we in de wedstrijd tegen HHC wel hachelijke momenten en een volkomen dwaas scoreverloop. Van 3-0 voor naar 4-4 gelijk en dan toch nog de winnende scoren. Dan heb je volgens mij wel een lekker gevoel.

Maar alle gekheid op een stokje. Terug naar het probleem van de kleding. Dat zag er op onderdelen dus niet uit. Naarstig zijn de kornuiten op zoek gegaan naar adepten van dit hechte team en ja hoor. Eerst werd Laurens Sloot van EFMI bereid gevonden om daar de nodige pecunia in te steken en daarna - het was toch dichtbij- togen de knapen richting bungalowpark Hogeveld om Andries Dijkhuizen eens aan zijn overigens wel keurige jasje te trekken. Die was tot tranen toe geroerd toen hij zag in welke deplorabele toestand de jongens zijn goed verzorgde bungalowpark betraden en ging subiet overstag.

Met als gevolg weer nieuwe kledingsponsoren en dat geeft toch zo'n kick mensen. EFMI en Bungalowpark Hogeveld laten zich weer van hun beste VVOG kant zien. Maar ik ben wel heel benieuwd wat de jongens van ons befaamde tweede elftal nu als tegenprestatie gaan laten zien aan zulke trouwe sponsoren. Ik ben in afwachting van die afspraken en bijbehorende foto's.

Zijn ze nu klaar. Naar het blijkt nog niet helemaal, want Opperhoofd Brouwer heeft mij toevertrouwd dat sponsoren voor de winterjassen en wedstrijdkleding een warm onthaal zullen krijgen bij dit team. En dat is ze wel toevertrouwd.

 

Lees bericht

Uitdelen wedstrijdkleding en trainingspullen

21-08-2019

Zaterdag 24 augustus is er gelegenheid om tenues af te halen voor de teams die oefen- en bekerwedstrijden spelen binnenkort.

Lees bericht

De negende editie International Tournament U14 Hulshorst

21-08-2019

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus 2019 wordt op sportpark De Eendracht in Hulshorst voor alweer de negende maal het International Tournament U14 Hulshorst georganiseerd met deelname van Jarno van der Vegt en Jasper Landwaard van VVOG.

Lees bericht

We gaan (bijna) weer trainen!

16-08-2019

Het is zover, we gaan (bijna) trainen. Vanaf 26 augustus is het sportpark weer open om te trainen.

Nieuwsoverzicht Archief