Ze lopen d'r weer netjes bij

30 Januari 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

De jongens van ons befaamde tweede bedoelen we. Dankzij EFMI en Bungalowpark Hogeveld staan ze weer lachend op de foto.

Dat zou voor die hele zaterdag blijven gelden al zagen we in de wedstrijd tegen HHC wel hachelijke momenten en een volkomen dwaas scoreverloop. Van 3-0 voor naar 4-4 gelijk en dan toch nog de winnende scoren. Dan heb je volgens mij wel een lekker gevoel.

Maar alle gekheid op een stokje. Terug naar het probleem van de kleding. Dat zag er op onderdelen dus niet uit. Naarstig zijn de kornuiten op zoek gegaan naar adepten van dit hechte team en ja hoor. Eerst werd Laurens Sloot van EFMI bereid gevonden om daar de nodige pecunia in te steken en daarna - het was toch dichtbij- togen de knapen richting bungalowpark Hogeveld om Andries Dijkhuizen eens aan zijn overigens wel keurige jasje te trekken. Die was tot tranen toe geroerd toen hij zag in welke deplorabele toestand de jongens zijn goed verzorgde bungalowpark betraden en ging subiet overstag.

Met als gevolg weer nieuwe kledingsponsoren en dat geeft toch zo'n kick mensen. EFMI en Bungalowpark Hogeveld laten zich weer van hun beste VVOG kant zien. Maar ik ben wel heel benieuwd wat de jongens van ons befaamde tweede elftal nu als tegenprestatie gaan laten zien aan zulke trouwe sponsoren. Ik ben in afwachting van die afspraken en bijbehorende foto's.

Zijn ze nu klaar. Naar het blijkt nog niet helemaal, want Opperhoofd Brouwer heeft mij toevertrouwd dat sponsoren voor de winterjassen en wedstrijdkleding een warm onthaal zullen krijgen bij dit team. En dat is ze wel toevertrouwd.

 

Lees bericht

Voormalig VVOG speelster en 95-voudig international Liesbeth Migchelsen overleden.

27-05-2020

Triest nieuws. Voormalig VVOG speelster, de in Harderwijk geboren Liesbeth Migchelsen, is op 49 jarige leeftijd na een kort ziekbed overleden.

Lees bericht

Gratis sponsoren via Sponsorkliks

24-05-2020

Gratis je club sponsoren? Dat kan door Sponsorkliks te gebruiken voor je online aankopen.

Lees bericht

Naamsverandering Sponsor Auto Flevo

23-05-2020

Auto Flevo wordt Pouw Harderwijk

Nieuwsoverzicht Archief