Pallethandel Panhuis sponsor VVOG - Go Ahead

22 Januari 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

Pallethandel Panhuis is al jarenlang sponsor bij de VVOG dames. Dit keer zijn ze ook actief als wedstrijdsponsor.

In de pallethandel heeft Panhuis al 25 jaar ervaring. Het bedrijf levert kwalitatief hoogwaardige nieuwe of gebruikte houten-,export- en plastic pallets en is gevestigd in een ruim opgezet pand in Lelystad. Maar dat is niet het enige. U kunt er ook terecht voor open haard hout of voor restpartijen pallets tegen een leuk tarief. Dan doet het bedrijf ook nog in het sorteren en repareren van pallets en kan ze ook het vervoer helemaal voor u verzorgen.

Panhuis wil een betrouwbaar en professioneel bedrijf zijn en draagt maatschappelijk verantwoord ondernemen en een goed werkgeverschap hoog in het vaandel. Aandacht voor het milieu en hergebruik van materialen staan voorop en het bedrijf investeert in veiligheid en goed vakmanschap van haar personeel.

Als u dit zo leest is het een bedrijf waar de trots van af straalt en dat is niet te veel gezegd als je hoort hoe bevlogen Melissa Panhuis praat over het bedrijf. Maar ja, dat is natuurlijk ook niet zo gek want jarenlang was zij het bevlogen boegbeeld van dames 1.

Het is dan eveneens met ontzettend veel trots dat wij dit bedrijf onder uw aandacht mogen brengen. Én we zijn natuurlijk hartstikke verguld met het feit dat zij wedstrijdsponsor willen zijn in de wedstrijd van zaterdag 25 januari van onze hoofdmacht tegen Go Ahead Kampen een duel dat er niet om zal liegen en voor beide clubs van grootste importantie is.

We sluiten af. Panhuis Pallets BV jullie verdienen wat ons betreft alle credits voor een mooie toekomst en we hopen dat jullie nog lang verbonden zullen blijven aan VVOG.

Pallethandel Panhuis BV trotse wedstrijdsponsor VVOG-Go Ahead

Pallethandel Panhuis Pallet BV trotse wedstrijdsponsor VVOG-GO Ahead Kampen

Lees bericht

Inleveren kleding

09-06-2024

Het seizoen is bijna ten einde. Graag alle materialen inleveren op: zaterdag 29 juni 2024.

Lees bericht

Veld 5 wordt kunstgrasveld.

08-06-2024

Zoals jullie wellicht allemaal al weten gaat 5 veld voorzien worden van een kunstgrasveld.

Lees bericht

Aria Hashemi naar VVOG Harderwijk

08-06-2024

Voor komend seizoen heeft VVOG een nieuwe keeper aangetrokken in de persoon van Aria Hashemi (30).

Nieuwsoverzicht Archief