Pallethandel Panhuis sponsor VVOG - Go Ahead

22 Januari 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

Pallethandel Panhuis is al jarenlang sponsor bij de VVOG dames. Dit keer zijn ze ook actief als wedstrijdsponsor.

In de pallethandel heeft Panhuis al 25 jaar ervaring. Het bedrijf levert kwalitatief hoogwaardige nieuwe of gebruikte houten-,export- en plastic pallets en is gevestigd in een ruim opgezet pand in Lelystad. Maar dat is niet het enige. U kunt er ook terecht voor open haard hout of voor restpartijen pallets tegen een leuk tarief. Dan doet het bedrijf ook nog in het sorteren en repareren van pallets en kan ze ook het vervoer helemaal voor u verzorgen.

Panhuis wil een betrouwbaar en professioneel bedrijf zijn en draagt maatschappelijk verantwoord ondernemen en een goed werkgeverschap hoog in het vaandel. Aandacht voor het milieu en hergebruik van materialen staan voorop en het bedrijf investeert in veiligheid en goed vakmanschap van haar personeel.

Als u dit zo leest is het een bedrijf waar de trots van af straalt en dat is niet te veel gezegd als je hoort hoe bevlogen Melissa Panhuis praat over het bedrijf. Maar ja, dat is natuurlijk ook niet zo gek want jarenlang was zij het bevlogen boegbeeld van dames 1.

Het is dan eveneens met ontzettend veel trots dat wij dit bedrijf onder uw aandacht mogen brengen. Én we zijn natuurlijk hartstikke verguld met het feit dat zij wedstrijdsponsor willen zijn in de wedstrijd van zaterdag 25 januari van onze hoofdmacht tegen Go Ahead Kampen een duel dat er niet om zal liegen en voor beide clubs van grootste importantie is.

We sluiten af. Panhuis Pallets BV jullie verdienen wat ons betreft alle credits voor een mooie toekomst en we hopen dat jullie nog lang verbonden zullen blijven aan VVOG.

Pallethandel Panhuis BV trotse wedstrijdsponsor VVOG-Go Ahead

Pallethandel Panhuis Pallet BV trotse wedstrijdsponsor VVOG-GO Ahead Kampen

Lees bericht

Alle trainingen en wedstrijden zijn afgelast !

22-01-2019

Vanwege de sneeuw zijn tot nader orde alle oefenwedstrijden en trainingen op ons sportpark afgelast.

Lees bericht

Wie of wat is Support Casper eigenlijk?

21-01-2019

In eerdere berichten en in de promofilm werd het al aangekondigd: een deel van het geld van de Grote Veiling op 8 maart gaat naar Support Casper.

Lees bericht

Hoe loopt het met de veilingitems en wat komt er binnen?

20-01-2019

We zijn nog geen week bezig en het enthousiasme wat bij onze vereniging is losgekomen, slaat over naar de ondernemers en instanties.

Nieuwsoverzicht Archief