Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan VVOG, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en VVOG ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook als je een aankoop doet bij grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia kan VVOG mee profiteren van jouw aankoop. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je VVOG ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks pagina van VVOG. Voor jou een kleine moeite, voor VVOG zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt aan VVOG. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en profiteert VVOG hier direct van!

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch VVOG weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor VVOG is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert VVOG dan niets op.

Maak het nog makkelijker en gebruik de APP

Met SponsorKliks op je telefoon of tablet neemt de kans dat je vergeet te SponsorKikken af. Je ziet immers het SponsorKliks icoontje tussen de overige apps staan en we versturen eenmaal per maand een notificatie als het transactieoverzicht is verwerkt en notificaties bij ander nieuws en aanbiedingen. In de app kan je zelf instellen welke notificaties je wilt ontvangen.