Opruimen van doeltjes op de velden!

4 Januari 2024 / Algemeen

Beste allemaal,

 

Graag jullie aandacht voor dit bericht. Een terugkerend onderwerp wat veel frustratie oplevert bij velen van ons. Namelijk het opruimen van de doeltjes op de velden.

 

Waarom moeten deze doeltjes juist terug geplaatst worden?

- Voor de teams: Niets is zo vervelend als klaarstaan voor een training of wedstrijd, maar moeten wachten omdat iemand vergat het doeltje terug te zetten. Op wedstrijddagen levert   dit zelfs soms vertraging op.

- Voor het onderhoud:Onze onderhoudsploeg doet zijn best om de velden in topconditie te houden. Dit in samenwerking met de gemeente Harderwijk. Doeltjes die rondslingeren maken hun taak niet makkelijker. Als er doeltjes op het veld staan kan de gemeente geen onderhoud plegen wat ten koste gaat van de kwaliteit van onze velden. Laten we hun werk waarderen en helpen waar we kunnen.

Kortom, laten we er allemaal voor zorgen dat die doeltjes na gebruik netjes terugkomen op hun plek. Het kost maar een minuutje extra en het maakt een wereld van verschil voor iedereen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze velden in optimale staat blijven en dat iedereen plezier kan blijven beleven aan het voetballen.

OP DE WEBSITE IS NU EEN INSTRUCTIE, INCLUSIEF FOTO'S over het opruimen van de doeltjes. Lees deze goed door en houd je hier aan. (zie link)

https://www.vvog.nl/clubinformatie/beleid/opruimen-velden

We rekenen op jullie medewerking!

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief