Het laatste nieuws | Actueel

23 sep 2017

succesvolle start Grote Club Actie 2017

Jeugd en senioren volop in beweging zoveel mogelijk loten te verkopen. Met de inzet van ALLE teams verwacht de werkgroep een record te gaan breken. De opbrengst van vorig jaar werd gerealiseerd door (slechts) 50% van de teams. Dit jaar zetten we allemaal de schouders er onder.

22 sep 2017

Twee Superloten voor het Bierteam

De Grote Club Actie is van start gegaan en we kunnen nu al vaststellen dat niet alleen onze jeugd maar ook de senioren een hele serieuze bijdrage leveren. De toppers van ons Bierteam hebben afgelopen donderdag maar liefst twee Superloten afgenomen.

21 sep 2017

Ria Weerman overleden

Met verdriet hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Ria Weerman. Zij was samen met haar -helaas veel te vroeg overleden man Anne Zwiers-  de grondlegger van onze website.

19 sep 2017

Abel Schultink is pupil van de week

Tijdens de wedstrijd VVOG - Jong FC Volendam is Abel Schultink pupil van de week.

18 sep 2017

Kennismaken met Sam Doeve

Daar is ie weer, alsof hij nooit is weggeweest. Je kunt hem haast niet missen met zijn blonde kuif en karakteristiek getjilp. De vogel was gevlogen, maar dit seizoen keerde hij weer terug op het oude nest in het Strokelbos, de plek waaraan hij zulke mooie herinneringen heeft.

17 sep 2017

FLEXMASTER bord- en vriendsponsor

De sponsorcommissie verwelkomt FLEXMASTER als nieuwe bord- en vriendsponsor VVOG.

12 sep 2017

Van de kledingcommissie

Inmiddels zijn alle teamtassen aan de leiders uitgereikt. Voor een aantal teams is het wedstrijdseizoen zelfs al gestart en voor sommige gaat dit eind september pas van start. Het kan toch zijn dat er nog vragen bij de leiders bestaan over de uitgereikte tassen.

12 sep 2017

In gesprek met het bestuur op 13 september

Graag willen wij alle VVOG-leden de gelegenheid geven om met ons van gedachten te wisselen over wat jou aan je groen-witte hart gaat, ideeën inbrengen of wat dan ook.

11 sep 2017

De eerste Superloten naar VVOG 1

Goed voorbeeld doet goed volgen. Daarmee zetten de spelers van het 1e weer de toon. Met als uitgangspunt dat de Grote Club Actie hetzelfde succes zal kennen als de competitie-start werden gisteren de eerste Superloten afgenomen. 

08 sep 2017

Seizoensopening met Joost Broerse bij Kok Experience

Afgelopen maandag vond de VVOG-sponsoravond plaats bij Kok Experience te Harderwijk.  In het Theatercafé werden alle sponsoren welkom geheten door de business club leden. Voor iedereen was er een heerlijk bakje koffie met een VVOG-lekkernij.

08 sep 2017

Plan van Aanpak Scheidsrechtersbeleid

Voor de vakantie is het initiatief ontstaan om de scheidsrechterscommissie een nieuw leven in te blazen en de structuur en het beleid rond het scheidrechterswezen op VVOG sterk te verbeteren.

07 sep 2017

Julian Blom is pupil van de week

Tijdens de wedstrijd VVOG - Jong FC Twente is Julian Blom pupil van de week. Hier stelt hij zichzelf aan u voor.

05 sep 2017

De Grote Club Actie 2017 gaat van start

Samen de schouders er onder en op weg naar een recordbedrag voor onze vereniging !!! Aanstaande zaterdag 9 september worden de lotenboekjes weer uitgereikt. Vanaf 09.00 uur kunnen leiders en teamvertegenwoordigers de boekjes voor hun team afhalen. 

05 sep 2017

Acerbis beloften competitie Midden Nederland

Komend seizoen wordt er voor de 7e keer de Beloften competitie Midden Nederland georganiseerd, waarin dit seizoen ook VVOG in uit komt. 

04 sep 2017

Kennismaken met Harrie Kersten

De vraag waar talent vandaan komt is niet zo makkelijk te beantwoorden. Sommigen zoeken het in de richting van de Voorzienigheid. Bij VVOG denkt men meer in de richting van Amersfoort, bij Quick. Daar werd de getalenteerde Harrie Kersten, 22 jaar jong, opgepikt. Hij volgde dit jaar zijn oud ploeggenoot Jeffrey Snijders, de alleskunner die inmiddels gemeen goed is geworden in het eerste van derde-divisionist VVOG.

 

03 sep 2017

Uitnodiging informatieavond jeugdafdeling

Deze informatieavond is met name bedoeld voor de jeugdleiders en trainers van de jeugdafdeling. Andere betrokkenen en geinteresseerden van de vereniging zijn uiteraard ook van harte welkom. Aanvang 19.30 uur. De inloop is vanaf 19.15 uur.  

30 aug 2017

Seizoensopening 2017-2018 voor sponsoren VVOG / REMINDER

VVOG-sponsoren laat deze avond niet aan je voorbij gaan! Meld je nu nog aan voor de seizoensopening op 4 september aanstaande bij KOK Experience te Harderwijk! 

30 aug 2017

Afhalen ledenpas voor ondersteunende leden

Voor ondersteunende leden is er na afgelopen zaterdag a.s. donderdagavond 31 augustus tussen 19.00 en 20.00 opnieuw gelegenheid om uw ledenpas op te halen.

29 aug 2017

Bereid je voor op de nieuwe digitale wedstrijdapp

De introductie van de nieuwe wedstrijdapp gaat iedereen aan. Bereid je alvast goed voor. Bekijk alvast de instructievideo's.

28 aug 2017

De voetbalacademie gaat weer van start

Vrijdag 8 september gaat de techniektraining en loopscholing van de voetbalacademy weer van start voor alle jeugdspelers / -speelsters van JO8 t/m JO15.

27 aug 2017

Kennismaken met Yorick Hogetoorn

U kent ze toch wel, die jeugddromen waarbij je met een rush over een meter of 50 een stuk of vier volwassen gelouterde eredivisie-profs met een paar schijnbewegingen het bos in stuurt en (bijna) achteloos scoort. Onze Yorick droomde het niet maar deed het gewoon. Met zijn oogjes open, op de Strokel in Harderwijk in de jubileumwedstrijd van VVOG tegen PECZwolle op 11 juli 2017 voor bijna 2000 toeschouwers. De afdeling Talentvol klopte op de deur!

 

 

24 aug 2017

Voetballen op je jubileumsokken

Het is de bedoeling dat iedereen dit jaar weer met zijn/haar eigen jubileumsokken speelt tijdens de wedstrijden.

24 aug 2017

Wisseling Scheidsrechters coördinator

Met ingang van dit seizoen wordt de aanstelling van de verenigingsscheidsrechters overgenomen door Jan Huijer.

23 aug 2017

Pupil van de week

Tijdens de 1e competitie wedstrijd, thuis tegen Scheveningen, is Sander Vlieg pupil van de week.

23 aug 2017

Zaterdag 3e mogelijkheid voor afhalen kleding/sleutels

Aanstaande zaterdag kunnen voor de derde zaterdag op rij de laatste teamtassen met wedstrijdkleding worden opgehaald bij het wedstrijdsecretariaat.

23 aug 2017

Kennismaken met Guido de Graaf

De ene de Graaf is de andere niet. Maar die van VVOG hebben wel 1 ding gemeen. Ze scoren bij de vleet! Met het vertrek van Jeremy moest VVOG op zoek naar doelpunten en kwam uit bij naamgenoot Guido; in zijn hele voetbalcarriëre altijd al goed voor handen vol goals per seizoen.

22 aug 2017

Zaterdag verkoop buskaarten seizoen 2017-2018

Zaterdag 26 augustus kan er bij de bestuursleden van de ZAVO een seizoens-buskaart gekocht worden.

20 aug 2017

Uitgifte VVOG pas 2017-2018

Komende week starten we met het uitgeven van de leden- en toegangspassen 2017-2018. Lees verder om te zien wanneer de passen worden uitgedeeld.

18 aug 2017

VVOG en PEC Zwolle een gouden team!

Dat het aan ambitie bij de jeugdafdeling van ons niet ontbreekt mag duidelijk zijn. Samenwerken met PEC Zwolle en daarmee onze kennis en dat van onze trainers en leiders vergroten gaat dit seizoen nog meer vorm krijgen.

 

18 aug 2017

Vaste ballenjongen of meisje bij PEC Zwolle en VVOG

Zit je in de JO15, JO14 of JO13 en wil jij graag deel uitmaken van het vaste team bij de wedstrijden van PEC Zwolle of VVOG reageer dan snel.

18 aug 2017

Keepersschool weer van start

Op vrijdag 1 september 2017 beginnen we weer met de keepersschool. Alle keepers zijn van harte welkom.

17 aug 2017

Foto's Zuiderzeecup

Op de website van de Zuiderzeecup staan de foto's van het toernooi. Bekijk de foto's nu !

16 aug 2017

Toegangsprijs KNVB bekerwedstrijd VVOG - Gemert

De entreeprijs voor deze wedstrijd is € 5,-. Op vertoon van ledenpas van 2016/2017 gratis toegang. 

16 aug 2017

Toegangsprijzen

Voor komend seizoen gelden de volgende tarieven bij wedstijden van VVOG 1.

15 aug 2017

jeugdleider ....?

Zelf de touwtjes in handen hebben en er samen met een andere vader of moeder een geweldig seizoen van maken. De meest dankbare taak binnen de vereniging. Iets voor jou? Wij denken van wel.

15 aug 2017

Zaterdag 19 augustus sleutels en materialen halen

Leiders en trainers worden vriendelijk verzocht aanstaande zaterdag de sleutels en spullen bij het wedstrijdsecretariaat af te halen. 

14 aug 2017

Kennismaken met Desmond Sturing

25 jaar geleden werd er wat afgelachen in huize Sturing te Eerbeek als de comedy-TV serie “The Desmond’s” op de buis verscheen. Het bracht veel plezier in het sportieve leven van Edward en zijn zwangere vrouw.  9 maanden waren ze er al over aan het bakkeleien en ineens hadden ze het. Een prachtig idee. Een idee dat letterlijk werd geboren..!

 

12 aug 2017

Stralende gezichten bij de Zuiderzeecup Kidsmiddag

Veel blije kinderen bij het kinderspektakel van de Zuiderzeecup activiteiten. Hoe kan het ook anders met een prachtig decor en een stralende zon.

10 aug 2017

Save the date / 4 september seizoensopening

Op 4 september is de seizoensopening met een feestelijke avond bedoeld voor sponsoren.

10 aug 2017

Trainingsschema 2017-2018

Het trainingsschema voor dit seizoen is bekend.

09 aug 2017

Kennismaken met Joshua Tijdens

Voorlopig kunt u hem alleen maar herkennen aan zijn omgekeerd honkbalpetje. Maar wat zou hij graag zijn voetbalcapaciteiten tonen. Een knieblessure opgelopen bij een van de eerste trainingen na de jubileum-wedstrijd tegen PEC Zwolle weerhoudt hem er voorlopig van zijn opwachting te maken tussen de grote jongens. 

06 aug 2017

Hulp gezocht bij de Zuiderzeecup Kidsmiddag

De eerste die zich aanmelden maken kans op een gratis toegangskaart voor de wedstrijd van PEC Zwolle - Roda JC zondag 13 augustus 2017.

04 aug 2017

Kennismaken met Frank Hol

Een seizoen popelen op de bank, maar niet aan spelen toekomen; dat moet een martelgang zijn. Het overkwam onze kampioen popelen en nieuwe spits van VVOG Frank Hol bij zijn vorige club DOVO. Hij begon daar vorig seizoen met een blessure en dat kostte hem de kans om zich in een winnend elftal te spelen. 

03 aug 2017

3e divisie clubs onder protest akkoord met indeling

“De dertien zaterdagclubs uit de Derde Divisie zaterdag van het seizoen 2017-2018 hebben de gesprekken met de KNVB over de voorwaarden rond de competitie-indeling afgerond.

31 jul 2017

Kennismaken met Hans van Arum

Graag stellen wij de nieuwe trainer van VVOG 1 aan u voor. Hans van Arum. Hij speelde 13 jaar betaald voetbal bij Vitesse, Willem II en RKC. Trainde SDVB, Lunteren, RKHVV, Sparta Nijkerk, de Beloften van Vitesse, AGOVV en de Houston Dutch Lions. Won in 2008 de Rinus Michels Award voor beste trainer in het Nederlands amateurvoetbal. Voorwaar een aardige warming-up voor een succesvolle carrière op de Strokel.

31 jul 2017

Gratis kennismaken met Voetbalschool Dolfijn

Voetbalschool Dolfijn organiseert twee geweldige activiteiten om de jeugd van Harderwijk en omstreken kennis te laten maken met de unieke voetbalschool.

30 jul 2017

Meiden VVOG actief op EK vrouwenvoetbal

Tijdens de wedstrijd IJsland - Zwitserland in Doetinchem mochten enkele meiden van VVOG mee het veld op voor de wedstrijd.

26 jul 2017

Voetbalspektakel op 11 augustus bij de Zuiderzeecup Kidsmiddag

We laten de kinderen uit Harderwijk kennismaken met Voetbalschool Dolfijn. De allerbeste en leukste voetbaloplelding van de omgeving waar de kinderen hun voetbaldiploma A en B halen. Plezier, vetrouwen en goede begeleiding staan voorop. Onze trainers hebben alles in huis om er iedere week een feestje van te maken.  Tja.... we zijn niet voor niets de grootste. 

 

15 jul 2017

En de winnaar van het gesigneerde shirt van Bram van Polen is...

 VVOG - PEC Zwolle leverde geen winnaar op maar de Voorspel & Win actie van de ZAVO wel. Het gesigneerde shirt van Bram van Polen is gewonnen door Peter Krop.

14 jul 2017

Sportcafe Ome Co bordsponsor bij VVOG

De sponsorcommissie van VVOG is blij, dat zij een van de oudste Harderwijkse cafe's als Bordsponsor mag begroeten.

Archief