Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25 April 2024 / Algemeen

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt om te stoppen aan het einde van het seizoen. Goossen heeft vele trainers zien komen en gaan, maar zelf bleef hij altijd als de stabiele factor. We kennen hem allemaal als een echte clubman uit een echte clubfamilie. Want zijn hele gezin heeft een groen-wit hart. 

Wij bedanken Goossen voor al zijn trouwe jaren, inzet en passie voor de club. En zijn er van overtuigd dat hij zich nu op een andere manier weer 100% zal gaan inzetten voor zijn VVOG.

Sander Goosensen zal Goossen Luytjes opvolgen als teammanager. Sander en de naam Goosensen is zeker geen onbekende binnen de vereniging. Sander is naast oud speler ook trainer geweest van het tweede en de A1.

Daarnaast was zijn vader succesvol speler en werd hij met VVOG algeheel amateurkampioen van Nederland in het seizoen 68/69. 

Sander heeft als trainer vele clubs in de regio getraind en is momenteel trainer van v.v. Hierden 2. Bestuur en technische commissie zijn blij met de komst van Sander en wensen hem veel succes en plezier.

Lees bericht

Zaterdag is Niek Stronkhorst pupil van de week.

02-05-2024

Zaterdag 4 mei is Niek Stronkhorst pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - V.V. Pelikaan S.

Lees bericht

Manuel Hoogewoning niet door bij VVOG

30-04-2024

Manuel Hoogewoning (33) heeft de TC laten weten dat hij komend seizoen niet onder de lat zal staan bij de Groenen.

Lees bericht

Jacob de Zwaan benoemd als 'lid van verdienste' en nog veel meer jubilarissen bij VVOG!

30-04-2024

Dinsdag 23 april hebben we tijdens de ALV afscheid genomen van Jacob de Zwaan.

Nieuwsoverzicht Archief