VVOG Harderwijk in vierde divisie D

30 Juli 2023 / Algemeen

VVOG Harderwijk in vierde Divisie D

 

De KNVB heeft de indeling bekend gemaakt van de vierde Divisie voor het seizoen 2023-2024. VVOG Harderwijk is ingedeeld in de nieuw te vormen vierde Divisie D. Zaterdag- en zondagverenigingen gaan vanaf dit seizoen samen.

Dit betekent in de praktijk dat principiële zaterdagverenigingen op zaterdag blijven spelen. Niet principiële verenigingen waar wij toebehoren, volgens de KNVB, zullen de uitwedstrijden tegen zondagverenigingen op zondag moeten spelen tenzij de zondagvereniging bereid is hun thuiswedstrijd naar de zaterdag te verplaatsen. Wanneer deze vasthouden aan de zondag dan zal VVOG Harderwijk op zondag moeten gaan spelen.

We hebben de zondagverenigingen benaderd en gesprekken gehad in goede sfeer. Be Quick 1887 wilde wel naar de zaterdag en tegen Longa ’30 spelen wij ook op zaterdag omdat deze uitwedstrijd in de laatste twee wedstrijden van het seizoen wordt gespeeld. De laatste twee wedstijden van de competitie dienen door de KNVB gelijktijdig en op zaterdag gespeeld te worden. Aanvangstijdsstip van deze wedstijden is 18.00 uur.

 

Zoals er nu naar uit ziet spelen wij vier uitwedstrijden op zondag en wel tegen Heino, ROHDA Raalte, TVC ’28 en MASV.

 

De indeling en wedstrijdprogramma is te lezen op https://www.vvog.nl/teams/senioren/1

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief