VVOG webshop geopend !!

23 Januari 2013 / Sponsorcommissie / Sponsors

Met gepaste trots presenteren wij u graag de VVOG Webshop. Hier kunt u de volledige VVOG kledinglijn online bekijken, bestellen en afrekenen.

De webshop VVOG is een initiatief van de sponsorcommissie en kledingcoordinator van VVOG.

VVOG is een voetbalbolwerk in het amateurvoetbal. Met deze professionele webshop is VVOG vooruitstrevend op dit gebied. Op deze website vindt u producten die gerelateerd zijn aan VVOG. Wedstrijdkleding, trainingskleding, supportersartikelen en nog veel meer. Voor de sporter, begeleider, vrijwilliger en supporter voorziet deze webshop in zijn behoefte.

Als sponsor kunt u ook gebruik maken van deze webshop. Heeft u aanbiedingen? Geef ze dan door via onderstaand mailadres, vervolgens wordt het geplaatst op de webshop. Heeft u interesse in het sponsoren van een team? Ook dit is mogelijk.

Klik op de button die op de hoofdpagina links onder is afgebeeld. U kunt ook hier klikken.

Voor vragen, opmerkingen of reacties kunt u ons bereiken via sponsorcommissie@vvog.nl

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief