VVOG talenten in de picture bij FC Twente én PEC Zwolle

8 November 2012 / Redactie / Algemeen

Opnieuw zijn twee talenten van VVOG van de F1 en de C1 uitgenodigd. Ditmaal bij de trotste koploper FC Twente én PEC Zwolle.

                      

Ja, dit zijn ze dan. Marien Brandsen van de F1 en Thijs Kranenburg van de C1. Thijs Kranenburg is wel erg geliefd want behalve de uitnodiging van FC Twente kreeg hij er ook nog één van PEC Zwolle. Wij bij VVOG en speciaal de jeugdcommissie zijn natuurlijk, net zoals ongetwijfeld hun ouders, zeer vereerd dat ze daaraan mee mogen doen. We wensen de boys veel succes en wie weet over een aantal jaren........

Lees bericht

VVOG jeugd introduceert de nieuwe digitale wedstrijdapp van de KNVB

28-07-2017

De introductie van de nieuwe wedstrijdapp en veel belangrijke informatie over veranderingen voor seizoen 2017 - 2018 op dinsdag 12 september om 19.30 uur. Bekijk alvast de instructievideo's.

Lees bericht

Voetbalspektakel op 11 augustus bij de Zuiderzeecup Kidsmiddag

26-07-2017

We laten de kinderen uit Harderwijk kennismaken met Voetbalschool Dolfijn. De allerbeste en leukste voetbaloplelding van de omgeving waar de kinderen hun voetbaldiploma A en B halen. Plezier, vetrouwen en goede begeleiding staan voorop. Onze trainers hebben alles in huis om er iedere week een feestje van te maken.  Tja.... we zijn niet voor niets de grootste. 

 

Lees bericht

En de winnaar van het gesigneerde shirt van Bram van Polen is...

15-07-2017

 VVOG - PEC Zwolle leverde geen winnaar op maar de Voorspel & Win actie van de ZAVO wel. Het gesigneerde shirt van Bram van Polen is gewonnen door Peter Krop.

Nieuwsoverzicht Archief