Heb jij even wat tijd voor ons ?

19 Augustus 2012 / Bestuur VVOG / Algemeen

Heb jij misschien zin om een aantal zaterdagen, wanneer het jou uitkomt, mee te helpen in een team van gezellige dames ?.

Die gezellige dames zijn de gastvrouwen die op zaterdagmiddag, als ons eerste thuis speelt, meehelpen in ons sponsorhome.

Je helpt in een een goede teamsfeer mee om de gasten te bedienen, kopjes klaar te zetten, met hapjes rondgaan, drankjes aan te bieden en er voor te zorgen dat alles er ook na afloop weer goed uitziet.

Het gaat om de zaterdagmiddag van 13.00 uur tot uiterlijk 18.00 uur. We passen ons aan bij jouw mogelijkheden.  Jouw inzet betaalt zich terug in leuke contacten binnen een gezellige vereniging.

Het is ook mogelijk dat je hiermee je maatschappelijke stage kunt invullen.

Heb je interesse of wil je meer weten, mail dan naar webredactie@vvog.nl maar doe het uiterlijk vóór 1 september aanstaande.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief