VVOG start interne trainerscursus voor de jeugd.

13 Februari 2011 / Redactie / Algemeen

Van verschillende jeugdtrainers en -leiders is het verzoek gekomen om een interne trainerscursus te willen volgen. De interne cursus is bedoeld voor trainers, leiders en andere belangstellenden. De bedoeling is om middels een korte cursus van drie avonden aanvullende informatie geven over het geven van trainingen en het coachen van wedstrijden.

Jeugdtrainers –en leiders die momenteel actief zijn bij VVOG kunnen zich aanmelden, maar ook andere belangstellende die het nieuwe seizoen een jeugdteam van VVOG willen trainen en/of begeleiden. De interne cursus wordt gegeven op maandag 21 maart, 28 maart en 11 april, aanvang 19.15 einde 21.30 uur. De interne cursus wordt door VVOG georganiseerd en is dus gratis.
Voor aanmeldingen of meer informatie stuur je een mail naar Henk Drost, henk.drost@hotmail.com
 
De inschrijving sluit op zaterdag 13 maart.
Henk Drost

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief