Ook Floris Mulder verlengt

30 Januari 2024 / Algemeen

Onze linker centrale verdediger Floris Mulder heeft zijn contract bij VVOG met één seizoen verlengd. De Amsterdammer kwam samen met zijn ‘carpoolmaatje’ Joshua Patrick over van Sportlust en werd direct een vaste waarde in het elftal van Jurjan Wouda. Door een blessure, opgelopen in de uitwedstrijd tegen SDVB, was hij een week of zes uit de running, maar inmiddels maakt hij de 90 minuten alweer netjes vol. Afgelopen zaterdag werd hij nog gekozen tot New York Pizza Man of the Match in de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen TVC.

Mulder over zijn verlenging: “Ik ben voor mijn gevoel nog niet klaar bij VVOG. We kunnen nog stappen maken met dit team en daar maak ik graag een onderdeel van uit.”

De TC is blij met de verlenging van de ervaren verdediger en wenst hem veel succes en plezier op De Strokel.

(Foto: Jaap Hop) 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief