Nieuws van de TC: veel verlengingen en doorstroming jeugdig talent

5 Januari 2024 / Algemeen

De TC is aardig op stoom als het gaat om het samenstellen van de staf en selectie voor komend seizoen. Voor de kerst werd al duidelijk dat hoofdtrainer Jurjan Wouda ook komend seizoen voor de groep zal staan en zijn voorbeeld is gevolgd door Fabian Bouwman. De oud-doelman van VVOG (12 seizoenen, 339 officiële wedstrijden) gaat daarmee zijn derde contractjaar in als keeperstrainer van het groen-witte vlaggenschip. Verder kunnen we ook melden dat teammanager Goossen Luytjes (tegenwoordig ook clubzanger), verzorger en hersteltrainer Ab Kuikhoven en de materiaalmannen Freek Hoogzand, Wim ten Hove en Marcel Boone ook komend seizoen actief zullen zijn voor de A-selectie. Onze dank voor de inzet van deze clubmensen is groot!

Contractverlengingen huidige spelers A-selectie

Jaylon Moi Thuk Shung (21) heeft zijn contract met een seizoen verlengd. De razendsnelle buitenspeler uit Almere ontwikkelt zich goed en de TC verwacht dat hij bij VVOG nog een paar extra stappen in zijn ontwikkeling kan maken. Een vervelende blessure in de voorbereiding van het seizoen wierp hem wat terug, maar steeds vaker laat Jaylon zien een toegevoegde waarde te zijn. Naast de vele assists wist Jaylon ook al 5 keer zelf het net te vinden in competitie- en bekerwedstrijden.

Ook Brian van den Hooff (25) plakt er nog een extra seizoen aan vast. Eerder hadden de inmiddels in Amersfoort woonachtige linksback en de TC al de intentie naar elkaar uitgesproken om ook komend seizoen met elkaar door te gaan en dat is inmiddels ook van beide kanten bevestigd. Hij gaat daarmee zijn derde seizoen in bij VVOG.

Jeugdig talent stroomt door

Dat VVOG momenteel een hele sterke 19-1 heeft is inmiddels bekend. Het team van coach Mikey Foppen promoveerde na een puike eerste competitiehelft naar de derde divisie. Gelukkig stromen er ook steeds meer talenten door naar de A-selectie. Komend seizoen zullen Syro de Bock (verdediger met een sterk linkerbeen, debuteerde al voor VVOG 1), Jesse Oudendorp (doelman met katachtige reflexen), Senne Entrop (robuuste centrale verdediger) en Jarno van der Vegt (middenvelder met veel loopvermogen, recent gedebuteerd) ook een vast onderdeel uitmaken van de A-selectie. Jarno sluit zelfs na de winterstop al aan bij de trainingen van VVOG 1. Afhankelijk van hun ontwikkeling zullen zij komend seizoen spelen voor het eerste en de nieuwe O23-1.

Namens bestuur en TC danken wij allen die zich inzetten om ons vlaggenschip weer te laten ‘shinen’!

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief