Schema Allinq Zaalvoetbaltoernooi

27 December 2023 / Toernooicommissie / Toernooien

De teamindelingen en het wedstrijdschema van het Allinq Zaalvoetbaltoernooi zijn bekend. Kijk snel in welk team je zit! Ook lees je hier praktische informatie over de opzet van het toernooi.

https://www.tournify.nl/live/allinqzaaltoernooivvog

Het toernooi is het beste via de Tournify app (iOS & Android) te benaderen en te volgen maar uiteraard ook via de bovenstaande website.

Verzameltijd JO8: 8.00u
Verzameltijd JO9: 10.45u
Verzameltijd JO10: 15.00u
Verzameltijd JO11: 11.00u


We verzamelen bij het sportcafé in de Sypel. Daar gaan we controleren of iedereen aanwezig is en leggen we nog even kort de spelregels uit. Kinderen spelen in eigen outfit naar keuze. Tijdens de wedstrijden zal één team hesjes dragen. De kleedkamers in de Sypel zijn beschikbaar. Ouders kunnen waar nodig mee om te helpen bij het omkleden. 

Wij zorgen voor wat lekkers en limonade tussendoor maar neem zelf ook voldoende tussendoortjes mee. Voor de JO9 en JO11 deelnemers is het meegeven van een lunchpakket noodzakelijk!

Heb je spijt gekregen dat je niet hebt opgegeven? Neem dan snel contact op om te kijken of we nog een plekje voor je kunnen vinden!

Tot 5 januari 2024!

Met sportieve groet,

Johan Guljé
Toernooicommissie VVOG Harderwijk

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief