Verslag succesvolle ‘’Train-de-trainer’ bijeenkomst

18 December 2023 / Algemeen

Op woensdag 15 november j.l. heeft er een leerzame Train-de-trainer bijeenkomst  voor de trainers van de onderbouw plaatsgevonden.

Dit in samenwerking met onze convenantclub PEC Zwolle. Deze sessie werd groots aangepakt om zoveel mogelijk animo te geven aan dit onderwerp. Daarom waren alle trainingen van de JO8 tot en met de JO12 afgelast.

Alle 80 trainers en leiders waren uitgenodigd om te komen en met succes. Veel van de trainers en leiders waren aanwezig.

De jeugdtrainers van PEC Zwolle, Wilko Braam en Mark de Haan waren met veel enthousiasme gekomen om de visie van PEC over te dragen. Het thema was ‘hoe bereid je een training voor en hoe voer je deze uit’. Maar ook ‘Hoe benader je de spelertjes en hoe hou je de aandacht’.

Heeft het bv. zin om door te drammen met de uitleg, of moet je er soms voor kiezen om gewoon lekker te voetballen? Maar dan wel op een uitdagende manier?

 

Na de inleiding en het theoriegedeelte was er het praktijkgedeelte om wat we allemaal gezien en gehoord hadden terug te zien op het veld.

 Het selectieteam JO10-1 was bereid gevonden om een extra avondje te trainen. Tijdens de training  lieten de trainers van PEC Zwolle zien hoe je de training kan aanvliegen, sturen, veranderen met hierbij de nadruk op het positief coachen.

Na het praktijkgedeelte ging iedereen weer naar binnen en nadat de training was geëvalueerd en een vragenronde zat de educatieve avond er alweer op. Met als doel wat je gezien en geleerd hebt toe te passen in je eigen training.  

Nogmaals dank aan alle aanwezigen en uiteraard de trainers van PEC Zwolle voor deze leerzame bijeenkomst. Zonder jullie was het geen succes geworden!

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief