VVOG start met O23, Kragt hoofdtrainer

17 December 2023 / Algemeen

Om de doorontwikkeling van aanstormend talent verder te faciliteren start VVOG aankomend seizoen met een O23-elftal. Doel is om de brugfunctie van onze hoogst spelende jeugdteams richting de A-selectie verder te versterken. Sommige talentvolle spelers hebben fysiek en voetballend nog wat meer ontwikkeltijd nodig voordat zij klaar zijn voor het grote werk en de O23 kan dit proces faciliteren. Verder kan de toevoeging van een O23-elftal ertoe leiden dat jeugdige talenten van VVOG nog enkele seizoenen langer met elkaar kunnen blijven samenspelen. Doel is om een zo goed mogelijke doorstroom richting het eerste elftal te bewerkstelligen.

Egbert Kragt hoofdtrainer

De TC kan tevens melden dat de O23-1 onder de hoede komt van Egbert Kragt. Oud-VVOG-doelman Kragt kent het regionale amateurvoetbal zeer goed en trainde onder andere de eerste elftallen van ‘t Harde, ASC’62, ESC en ZAC. Sinds dit seizoen is hij terug op De Strokel en heeft hij VVOG 2 onder zijn hoede. De TC over de aanstelling van Kragt: “Egbert is een ervaren trainer die in het bezit is van de benodigde trainersdiploma’s en we zijn content over de wijze waarop hij het tweede elftal onder zijn hoede neemt qua trainingsstof en coaching. Egbert kent VVOG goed, heeft goed zicht op de talenten van VVOG en de stappen die nodig zijn om ook op seniorenniveau te excelleren. We zijn blij dat Egbert deze taak op zich wil nemen.”

Bestuur en TC hopen op een mooie start voor de O23 en wensen Egbert veel succes.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief