Doelman Lars Reijnen naar VVOG

8 December 2023 / Algemeen

VVOG is erin geslaagd om Lars Reijnen (19) aan te trekken. De Zwollenaar sluit per direct aan bij de selectie van VVOG en tekent een contract tot en met het seizoen 24/25. In de jeugd keepte Lars voor WVF en daarna maakte hij stappen bij de jeugdopleidingen van Heerenveen en PEC Zwolle. Bij PEC heeft hij nog samengespeeld met o.a. Mats Zwart. Afgelopen jaar waren er al contacten vanuit de TC met Lars, maar op dat moment koos hij nog voor een avontuur bij FC Emmen O21. Recent is zijn situatie echter veranderd en heeft hij gekozen voor een maatschappelijke carrière in combinatie met voetballen op topamateurniveau.

Lars kijkt uit naar het avontuur bij VVOG en heeft zin om de uitdaging aan te gaan. Lars is een meevoetballende keeper, rustig in de opbouw en goed in 1-tegen-1-situaties. Bij VVOG hoopt hij zich verder te ontwikkelen tot een gedegen doelman op divisieniveau.

De TC is blij met de komst van Lars en wenst hem veel plezier en succes bij VVOG.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief