Daniël van Warven tekent bij

1 December 2023 / Algemeen

De ‘Frenkie de Jong’ van VVOG zal ook komend seizoen op de Strokel zijn kunsten laten zien. De aanvallende middenvelder sloot na avonturen bij DOS Kampen, DVS’33, sc Cambuur en Sportlust ‘46 in het seizoen 22-23 aan bij VVOG. Aanvankelijk speelde hij veel op de 10-positie, maar inmiddels heeft de ranke Kampenaar een vaste stek op de 8-positie verworven. Daar etaleert hij zich wekelijks als de ‘Haarlemmer smeerolie’ voor de Groenen.

Daniël verlengt voor één seizoen met een optie voor nog een extra jaar. De TC is blij dat ook dit voetbaldier verlengt bij VVOG en wenst hem veel succes op de Strokel!

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief