Mats Zwart tekent bij

6 November 2023 / Algemeen

‘Harderwieker’ Mats Zwart (19) heeft zijn contract bij VVOG met een seizoen verlengd tot en met het seizoen 24/25. De boomlange spits kwam vorig seizoen weer terug bij VVOG na een avontuur van tien jaar bij de jeugd van PEC Zwolle en ontwikkelde zich geleidelijk van pinchhitter tot vaste waarde, waarbij hij in totaal tot 8 doelpunten kwam voor de groen-witten. 

Dit seizoen startte Mats veelal ook in de basis, maar de laatste weken heeft hij last van een vervelende peesblessure waardoor hij even langs de kant staat. Toch wist hij ook deze competitie al vier keer het net te vinden.

De TC is blij dat Mats heeft bijgetekend en kijkt vol vertrouwen uit naar zijn verdere ontwikkeling als aanvaller in de punt bij VVOG.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief