EHD Automotive wedstrijdsponsor bij VVOG Harderwijk - Excelsior'31

27 Oktober 2023 / Sponsorcommissie / Sponsors

Zaterdag 28 oktober speelt VVOG Harderwijk haar 9e competitiewedstrijd tegen de nummer 1 op de ranglijst Excelsior’31 uit Rijssen. Een prachtig affiche voor nieuwe premiumsponsor EHD Automotive uit Elburg om als wedstrijdsponsor op te treden.

EHD Automotive is een specialist met jarenlange ervaring in de import van de Duitse automerken. Denk hierbij aan de merken Porsche, Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, BMW en Mercedes. Ze zijn vooral groot in leveringen aan dealers en autobedrijven en ook in het leveren van auto's op basis van een specifieke zoekopdracht. Dat laatste doen ze voor particulieren en ondernemers, met standaard minimaal één jaar (fabriek)garantie.

Door hun grote netwerk in Duitsland zijn ze in staat elke auto te leveren tegen zeer concurrerende tarieven.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief