Wisseling in bestuur van supportersvereniging ZAVO en vaststelling contributie seizoen 2023 – 2024

13 Oktober 2023 / ZAVO

 Wisseling in bestuur van supportersvereniging ZAVO en vaststelling contributie seizoen 2023 – 2024

Op donderdag 5 oktober hebben Jan Jansen en Arend Mulder, na jarenlang vrijwilligerswerk te hebben verricht, afscheid genomen van supportersvereniging ZAVO.

Jan en Arend hebben op diverse gebieden veel betekend voor de ZAVO en voor VVOG Harderwijk. Het vrijwilligerswerk wat zij al jarenlang binnen de supportersvereniging hebben uitgevoerd is niet of nauwelijks in woorden te beschrijven. 

De voorzitter van de ZAVO heeft een gedicht voorgedragen welke passend is voor het werk welke Jan en Arend binnen de supportersvereniging hebben verricht:

 

Vrijwilligerswerk

 

Vrijwilliger zijn…

Is vrijwillig

Maar niet vrijblijvend

Is verbonden

Maar niet gebonden

Is onbetaalbaar

Maar niet te koop

Is positief denken

Is positief doen

Met als enige doel

Voor jezelf en de ander

Een goed gevoel

 

De beide heren hebben zichzelf in de afgelopen jaren weggecijferd voor dat goede gevoel. Jan en Arend worden na afloop bedankt voor hun inzet en ontvangen namens de leden een bos bloemen en een dinerbon van restaurant Bonaparte. 

 

Wisseling van de wacht

Nu de posities van Jan en Arend zijn vrijgekomen heeft het bestuur Ruud de Vries voorgedragen al penningmeester. Gezien het feit dat er zich geen tegenkandidaten gemeld hebben is Ruud door de aanwezigen benoemd tot penningmeester.

Het bestuur heeft Kim Termaat voorgedragen om de plek van bestuurslid over te nemen van Arend. De aanwezigen leden stemmen hiermee in en hebben Kim benoemd tot bestuurslid. Hiermee is het bestuur van de supportersvereniging weer compleet. 

 

Verhoging contributie

Tijdens de Algemene Leden Vergadering werd ook het voorstel tot contributieverhoging in stemming gebracht. Deze verhoging was noodzakelijk vanwege enkele factoren, zoals uiteengezet op de bijeenkomst. De voornaamste redenen betreft de stijging van het innen van de contributie uitgevoerd door ClubCollect. Het voorstel tot het verhogen van de contributie van 15 euro per seizoen, naar 17,50 euro per seizoen werd door de grote meerderheid van de aanwezigen aangenomen.  

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief