Allinq sponsort jongste jeugd

13 Oktober 2023 / Sponsors

 

Het is jullie vast al opgevallen: onze jongste jeugd van de Dolfijntjes en Orka’s loopt dit seizoen in prachtige VVOG-tenues gesponsord door Allinq. Onze Dolfijntjes en Orka’s voetballen elke zaterdagochtend van 10 tot 11 uur op ons hoofdveld. We zijn gestart met ongeveer 65 jongens en meisjes en gedurende het seizoen loopt dit op tot rond de 100 spelertjes.

Jonge kinderen van 4-7 jaar zijn bij VVOG Harderwijk welkom om op speelse manier kennis te maken met voetbal. Ieder kind kan op zijn of haar eigen niveau aan de training deelnemen waarbij PLEZIER en VERTROUWEN voorop staan. We zijn dan ook ontzettend blij dat een echt Harderwijks bedrijf als Allinq haar naam heeft verbonden aan onze jongste jeugd.

Allinq (voorheen Schuuring) is een echt Harderwijks bedrijf en bestaat ruim 60 jaar. Het bedrijf telt inmiddels zo’n 2000 medewerkers en is daarmee één van de grootste werkgevers van Harderwijk. Allinq specificeert, ontwerpt, bouwt, beheert, onderhoudt en ontmantelt netwerken voor vele relaties; netwerkeigenaren binnen en buiten de telecomsector. Dat doet zij inmiddels zelfs buiten de grenzen van Nederland. Zo zijn er twee vestigingen in Duitsland, waar – door het grote buitengebied – veel werk verzet wordt. In Tsjechië werkt een team van jonge engineers voor internationale klanten en ook in Denemarken komen sinds kort de eerste projecten van de grond.

Nog geen lid van Businessclub VVOG Harderwijk maar wel geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op (sponsorcommissie@vvog.nl) of zie onze website (https://lnkd.in/exKbkvKk).

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief