VVOG Beloften oefent tegen Nunspeet

9 Oktober 2023 / Redactie / Algemeen

Op dinsdagavond 10 oktober speelt het beloftenteam van VVOG Harderwijk een oefenwedstrijd thuis tegen Nunspeet 1.

Het beloftenteam, ook wel onder 23 genoemd, bestaat uit spelers uit de selectie van het eerste en het tweede team en ook de grootste talenten van de JO19-1 spelen mee. Dit team staat onder leiding van Martin Doornhof (assistent trainer bij VVOG 1) en de trainer van JO19-1, Mickey Foppen.

De manschappen van hoofdtrainer Werner Pluim (vorig seizoen assistent bij VVOG) uit Nunspeet komt uit de in 2e klasse D en staat na 2 competitiewedstrijden in de middenmoot met 1 winst en 1 verlies. In de selectie een aantal spelers met een verleden op de Strokel zoals Dean van Ooijen, Max Jansen, Reijer Roelofsen en Mustafa Kalkan.

De wedstrijd begint om half 9 en wordt gespeeld op het hoofdveld.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief