Zaterdag 16 december mee naar de kerstmarkt in Valkenburg?

3 Oktober 2023 / ZAVO

Op zaterdag 16 december 2023 organiseert supportersvereniging ZAVO een busrit naar de kerstmarkt in Valkenburg.


We verwachten rond 10:30 uur te vertrekken richting Valkenburg en rond 21:00 uur zullen we dan weer terugrijden (exacte tijden worden 2 weken van tevoren gecommuniceerd).

Het bestuur van de supportersvereniging zorgt ervoor dat er een drankje gekocht kan worden in de bus en we zullen ook een verloting houden, waarbij je mooie prijzen kun winnen. Eenmaal in Valkenburg ben je vrij om te gaan en te staan waar je wilt.

 

De kosten zijn 25 euro p.p.

Dit zijn de kosten voor het vervoer. In Valkenburg is er de mogelijkheid om de grotten te bezoeken. Indien je een grot wilt bezoeken, dan dien je zelf de kaart te bestellen/kopen.

Volgens ons zijn er genoeg redenen om je aan te melden voor deze mooie dagtocht. Om de rit rendabel te houden, is het van belang dat we minimaal 30 aanmeldingen ontvangen. Opgeven kan vanaf vandaag tot en met zaterdag 2 december 2023 bij de bestuursleden van de ZAVO. Aanmelden kan ook digitaal bij Mark Gijsbertsen: 1973markg@gmail.com (graag naam, telefoonnummer en aantal personen vermelden)


Zet je schrap voor hét kerstspektakel van het jaar

Van 17 november 2023 tot en met 7 januari 2024 is het Geulstadje Valkenburg weer van onder tot boven in kerstsferen gehuld. Geniet gezellig en ontspannen van de vele lichtjes, de muziek en al het lekkers, boven- én ondergronds! Veel plezier!

Wist je dat Kerststad Valkenburg de 7e plek heeft behaald als European Best Christmas Destination? En dat we zijn uitgeroepen tot Most Beautiful Christmas Market in the Netherlands? Wauw! We zien je snel in Kerststad Valkenburg!

 

Een sprookjeskerst in Valkenburg

Daar waar de kerstmarkten een echte beleving zijn. Daar waar je eindeloos kunt wandelen in unieke wonderschone winterlandschappen. Daar waar de kerstliefde door de maag gaat. Daar waar duizenden kerstlichtjes fonkelen en zovéel leuks te beleven is. In Valkenburg strijk je neer, voor een kerst in magische sfeer!

 

In Kerststad Valkenburg valt zoveel te beleven!

Laat je meevoeren door de ondergrondse betovering in de kerstgrotten van Valkenburg met de gezelligste kraampjes, sfeervolle lichtjes, het kerstverhaal verteld in groot en klein en meterslange miniatuurdorpjes. Het hele stadje is in kerstsferen gehuld voor dat onvervalste kerstgevoel. Wat ga jij allemaal doen?

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief