Dringend ondersteuning gezocht voor het G-team

20 September 2023 / Algemeen

We hebben al meerdere malen een oproep gedaan voor ondersteuning van het senioren G-team. Helaas is hier geen reactie opgekomen. Het G-team heeft deze ondersteuning hard nodig, want de mannen die zich nu voor hen inzetten kunnen het niet meer combineren met hun gezin en werk. Het zou jammer zijn als het G-team hierdoor niet meer zou kunnen voetballen, dat willen we met zijn allen voorkomen, want het G-team is echt een super leuk team van ca. 20 enthousiaste mannen die er helemaal voor gaan. Zij hebben door een lichamelijk en/of verstandelijke beperking extra aandacht nodig en het is van belang dat er altijd minimaal 2 leiders/trainers aanwezig zijn, zowel tijdens de training maar nog belangrijker tijdens de wedstrijden.

We zijn op de zoek naar vrijwilligers voor de volgende taken:

  • Minimaal 2 maar het liefst 3 extra Teamleiders/trainers voor de dinsdagavond (training van 18.30 uur tot 20.30 uur) en zaterdag (wedstrijdentijden variëren). Je hoeft niet elke dinsdag of zaterdag aanwezig te zijn, dit kan door middel van roulatie. Over vervoer hoef je je geen zorgen te maken, want speciaal voor het G-team rijdt er een bus naar uitwedstrijden, een rijbewijs is dus ook niet noodzakelijk. 

 

Een beetje kennis van voetbal is handig, maar niet perse noodzakelijk. Dat deze doelgroep een andere aanpak en benadering nodig heeft spreekt voor zich en is een uitdaging, maar volgens ons wel een hele leuke. Een keer mee kijken op de dinsdagavond kan altijd.

  • Scheidsrechters voor op de zaterdag tijdens de thuiswedstrijden (max. 1,5 uur). Dit gaat om 6 of 7 wedstrijden tot aan de winterstop. Kunnen we hier 3 mensen voor krijgen, dan hoef je maar 2 keer te fluiten. Dat moet toch lukken? Kijk op de site voor de datums en tijden. 

Heb je interesse dan kan je contact opnemen met Sebas Kuipers 06-13848121  of Thomas van Middendorp 06-22774448 of mail naar vrijwilligers@vvog.nl

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief