Nieuwe doeltjes voor de jeugd!

7 September 2023 / Sponsorcommissie / Sponsors

Vanuit de sponsorcommissie hebben we onlangs nieuwe sponsorpakketten geïntroduceerd. Naast deze pakketten willen we sponsoren ook de mogelijkheid bieden een eenmalige of andersoortige sponsoring te verrichten.
Eén van de wensen vanuit de club was het aanschaffen van nieuwe doeltjes voor de jeugd. Een aantal was aan vervanging toe en ook wilden we, vanuit het oogpunt veiligheid, zwaardere doeltjes gebruiken.
Daniel Brinkman had al eens aangegeven dat hij graag gerichte sponsoring wilde doen en was direct enthousiast toen we met dit idee kwamen. Dankzij de sponsoring van Daniel, opgedragen aan zijn opa Herman Martensen, hebben we twee verrijdbare doeltjes van 5x2m en vier doeltjes van 3x1m aan kunnen schaffen.

Daniël Brinkman
“Nadat ik vorig jaar mijn advieskantoor had verkocht, was het reclamebelang achter sponsoring voor mij natuurlijk verdwenen. Toen Ben Jansen mij vroeg toch iets te doen voor de club (naast mijn inzet tijdens de veilingen op de club en omdat ik VVOG Harderwijk een warm hart toedraag), hebben we in goed overleg een mooi doel gevonden. Letterlijk en figuurlijk.
In eerste instantie heb ik dit als stille sponsor willen doen omdat ik niet zo van de belangstelling houd, ik kom ook niet zoveel bij VVOG anders dan dat ik daar vaak mijn opa opzocht, toen hij nog een trouwe vrijwilliger en bezoeker van de wedstrijden van het eerste was. Dat heeft hij ruim 25 jaar gedaan en als kleinzoon raak je dan wel geïnspireerd van zo’n vereniging. Het leek mij echter leuk om niet voor het eerste elftal, maar wat voor de jeugd te doen. Als soort van investering voor het moment dat mijn eigen kinderen (nu 1 en 3) lid worden bij VVOG.
Ik wens de jeugd en de trainers veel plezier met deze doeltjes en hoop dat goed voorbeeld doet volgen als het gaat om het uitkiezen van een leuk sponsordoel voor diegenen die ook wat meer zouden willen doen voor de club in de vorm van een mooie (tastbare) bijdrage. Vanwege dat laatste toch maar dit stukje.”
 
Daniel, heel erg bedankt voor jouw fantastische bijdrage en dat er maar veel gescoord mag worden!

Ben je ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor ‘gerichte’ sponsoring? Neem dat contact op met de sponsorcommissie (sponsorcommissie@vvog.nl).

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief