Khalid Tadmine per direct naar VVOG

21 Juli 2023 / Algemeen

De spits wordt het komende seizoen gehuurd van IJsselmeervogels. De snelle aanvaller, die op meerdere posities in de aanval uit de voeten kan, heeft de afgelopen jaren laten zien garant te staan voor doelpunten. Zo scoorde hij o.a. voor Koninklijke HFC in de Tweede Divisie 27 keer in 47 wedstrijden. De afgelopen drie seizoenen kwam Khalid uit voor IJsselmeervogels. 

TC-lid Marco Heemskerk: “Wij zijn trots op de komst van deze klasse-speler. Khalid is een behendige, snelle aanvaller, die comfortabel aan de bal is. Hij kan zowel vanuit de spits als aan de zijkant spelen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Khalid snel weer op zijn oude niveau kan komen, zodat hij belangrijk kan zijn voor het elftal.”

Khalid Tadmine over zijn komst naar VVOG: “Na een paar goede gesprekken met de TC en de hoofdtrainer, ben ik blij dat ik volgend seizoen bij VVOG voetbal. Ik houd een goed gevoel over aan de open gesprekken en het vertrouwen dat ik vanuit de club voelde. De speelwijze en de visie van de trainer spraken mij ook erg aan. Ik hoop zelf ook zo snel mogelijk weer mijn oude vorm te vinden en belangrijk te zijn voor het team door veel goals te maken.”

TC en bestuur wensen Khalid veel succes en plezier in het mooie groen-wit.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief