Jacob Uit de Bosch Veteranentoernooi

22 Juni 2023 / Algemeen

Aanstaande zaterdag start de 6e editie van het veteranentoernooi op ons mooie sportpark.

Maar liefst 33 teams hebben zich opgegeven in de leeftijdsklassen 35+, 45+ en dames en nieuw dit jaar Walking Football. Dat belooft met plm. 400 deelnemers niet alleen een mooi toernooi maar ook een mooi feestje te worden.

Na het toernooi start de prijsuitreiking, barbecue, verloting en feestavond. Uiteraard is het sportpark voor iedereen toegankelijk maar is deelname aan de barbecue slechts mogelijk voor de deelnemende spelers per team die zich hiervoor heeft opgegeven. Er zijn die dag nog een heel beperkt aantal plekken voor de barbecue beschikbaar bij Ben Jansen.

Het wordt mooi weer, kom dus gezellig even wat drinken.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief