Sportstage lopen bij VVOG?

17 Juni 2023 / Algemeen

De eindexamen resultaten zijn bekend en de geslaagden weten al welke vervolgopleiding ze gaan volgen. Gefeliciteerd!

Heb je gekozen voor de mbo opleiding Sport en Bewegen bij Landstede Harderwijk, Landstede Zwolle, Deltion Zwolle of MBO Amersfoort, dan zul je komend seizoen een stageplek nodig hebben. VVOG  heeft op dit moment een (beperkt) aantal stageplaatsen beschikbaar. Wij zijn al meer dan 10 jaar erkend leerbedrijf, en talloze stagiairs zijn je de afgelopen tien jaar voor gegaan. We hebben een samenwerkingsovereenkomst met Landstede, maar in het verleden hebben we ook stagiairs van Deltion en MBO Amersfoort onderdak verleend dus ook met en bij die opleidingen zijn we bekend.

De ideale stage betekent bij ons dat je 1 keer per week meeloopt met een ervaren trainer, en 2 keer per week grotendeels zelfstandig een jeugdteam traint. Uiteraard gaan we er van uit dat je op zaterdagochtend dat team coacht en begeleidt. Zo kom je aan voldoende stage-uren en ervaring. Voetbal je zelf nog? Dan gaan we kijken of we je stage-uren zo kunnen inrichten dat je eigen voetbal en training ook door kunnen gaan. Soms is de ideale stage niet volledig realiseerbaar, maar met maatwerk zoeken we in overleg met jou naar de stage die bij je past. Je staat er in je stage niet alleen voor, je wordt vanuit VVOG begeleid door mensen die ervaring hebben in het begeleiden van studenten, en ook trainerservaring hebben.

Heb je belangstelling? Meldt je dan aan of neem contact op met onze stage begeleiders:

Ben van Reenen     email:  benmirbv@gmail.com

Kasper Sloot    email:  ksloot@outlook.com

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief