Terugblik seizoensafsluiting van de Businessclub VVOG Harderwijk

14 Juni 2023 / Sponsors

Vrijdag was de seizoensafsluiting van de Businessclub VVOG Harderwijk bij Harderwold Golf & Events. Wat was het een fantastische middag/ avond op een schitterende locatie. Hubert Peek en Corien van der Meulen verzorgden de opening en laatstgenoemde kondigde met trots twee nieuwe Hoofdsponsoren aan:

TinQ (onderdeel van ENVIEM) en de Badzaak. Twee aansprekende Harderwijkse bedrijven die we van harte welkom heten bij onze Businessclub. Over deze bedrijven later meer!

Op het prachtige terrein hebben we kennisgemaakt met de professionele Footgolf-baan (olv Simon Wetzel) en afgeslagen op de Driving Range. Uitdagende en sportieve activiteiten voor bijv. bedrijfsuitjes, vriendenclubs en familie-uitjes.

Tijdens een smaakvolle BBQ blikten we met trainer Jan Vlap terug op afgelopen seizoen en werd de New York Pizza Speler van het jaar-bokaal (met dank aan Luuk Sloot) uitgereikt aan Jeffrey Snijders!

Ondanks degradatie van ons eerste team kijken we als sponsorcommissie terug op een heel mooi seizoen, bedanken alle sponsoren voor hun betrokkenheid bij de club en zien jullie heel graag volgend seizoen weer terug!

Seizoensafsluiting van de Businessclub VVOG Harderwijk

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief