Strijd om plek in 4e divisie op de Strokel

13 Juni 2023 / Algemeen

Aanstaande zaterdag strijden RVVH uit Ridderkerk en ONS Sneek op het terrein van VVOG Harderwijk om een plek in de 4e divisie.

Beide teams speelden dit seizoen in de 1e klasse en werden allebei 2e in de competitie op 1 punt van de kampioen in hun klasse. RVVH eindigde achter kampioen Heerjansdam op de tweede plaats in de 1e klasse C en behaalde de nacompetitie door de derde periode te veroveren. De finale van de nacompetitie werd bereikt door overwinningen op BVCB (3-2) en sv Wippolder (4-2).

ONS Sneek behaalde de tweede positie in de 1e klasse F. Vanwege het terugtrekken van vv Groningen in deze klasse werd het aantal periodes teruggebracht van 3 naar 2 en ging de 3e periode naar de hoogst geplaatste club zonder periodetitel. Hierdoor plaatste ONS zich voor de nacompetitie waar het door overwinningen op DZC'68 (3-2) en VELO (5-1) in de finale terecht is gekomen.

De winnaar van deze tweestrijd zal komend seizoen in de vierde divisie uitkomen en is mogelijk een tegenstander van VVOG Harderwijk. In de andere finale zal LRC Leerdam proberen promotie af te dwingen ten koste van Spijkenisse dat bij verlies degradeert naar de 1e klass. Deze wedstrijd wordt gespeeld op het terrein van ASWH.

De toegang tot de wedstrijd RVVH - ONS Sneek is gratis.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief