Van de voorzitter: Einde Seizoen!

8 Juni 2023 / Algemeen

Beste VVOG-er,

 

Het is ons helaas niet gelukt! Na 7 seizoenen in de derde divisie aanwezig te zijn geweest gaat VVOG-1 in het nieuwe seizoen een divisie lager voetballen.

Dit zal dan gebeuren in de nieuwe invulling van de vierde divisie aangezien in het nieuwe seizoen een gemengde competitie gaat komen van zaterdag- en zondagverenigingen.

Hoe dat gaat uitpakken gaan we begin juli zien.

 

Uiteraard zijn de gevoelens nog vers en doet het nog pijn aan de gedachte dat we het niet in de derde divisie hebben gered. Daarvoor hebben we nu tijd en gaan we de zomerstop in om ons weer op te laden.

Het seizoen is voor iedereen teneinde en daarom wil ik ook iedereen bedanken voor al het enthousiasme en inzet voor onze mooie vereniging. Dit kan niet genoeg gezegd worden want zonder deze inzet kunnen we niet als vereniging zo goed draaien.

 

En laten we eerlijk zijn, het gaat goed met onze vereniging! We groeien enorm in aantal leden, de jeugdafdeling bruist van energie, we hebben een prachtig mooi sportcomplex, sponsoren blijven ons trouw en we mogen steeds meer sponsoren verwelkomen.

Ondanks de sportieve teleurstelling van ons vlaggenschip is VVOG Harderwijk nog steeds een plek waar onze leden graag willen zijn. De kracht van onze vereniging is dat we dit met z’n allen doen. En dat gaat met een lach en een traan. De toekomst ziet er goed uit en we werken daar met z’n allen om dit nog beter te maken. Daar heb ik het volste vertrouwen in.

 

Geniet van een mooie zomervakantie en ik hoop iedereen in het nieuwe seizoen weer met veel plezier op het sportpark te zien.

 

Forza VVOG!

 

Met vriendelijke groet,

Gert Jan Krop

Voorzitter VVOG Harderwijk

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief