Kom de Heren van het 9e supporten in hun kampioenswedstrijd zaterdag 20 mei om 12:30 uur

16 Mei 2023 / Algemeen

Beste Groenwitten!

Het is bij onze trouwe volgers al een tijdje bekend, maar zaterdag 20 mei kunnen wij -VVOG Heren 9- op ons eigen sportpark kampioen worden van de 6e klasse!

Onder toeziend oog van onze mascotte Atje proberen we, na een fantastisch seizoen achter de rug te hebben, de droom werkelijkheid te maken in onze laatste thuiswedstrijd tegen BAS 3, welke we om 12:30 mogen spelen op veld 6.

Een Kelderklasse kampioenschap is uniek en daarom vragen we zoveel mogelijk supporters om samen met ons dit moment te beleven. Na onze wedstrijd zullen we natuurlijk ook de mannen van het 1e supporten bij hun belangrijke wedstrijd tegen ACV Assen in de strijd tegen degradatie. Het 1e speelt pas om 14:30 hun wedstrijd, dus deze twee topwedstrijden zijn uitstekend te combineren en het belooft een spectaculaire voetbalmiddag te worden bij VVOG.

De omstandigheden voor een fantastische kampioenswedstrijd zijn in ieder geval al aanwezig: spelen op het oude hoofdveld, een mooi voetbalweertje en hopelijk zoveel mogelijk supporters!

We rekenen op jullie support en hopen jullie zaterdag allemaal langs onze zijlijn te zien bij VVOG!

FORZA VVOG, FORZA HEREN 9!

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief