VVOG overhandigt een mooi bedrag aan Support Casper.

11 Mei 2023 / Algemeen

VVOG overhandigt een mooi bedrag aan Support Casper

 

De veiling van november 2022 heeft voor de vereniging weer een mooi bedrag opgeleverd. Als maatschappelijk betrokken vereniging laten we bij iedere veiling ook een goed doel mee profiteren.

Vanaf de eerste veiling in 2019 steunen wij Support Casper. Sjoerd Zwanenburg, directeur van de stichting “overleven met alvleesklierkanker” was bij de veiling in november aanwezig en heeft de deelnemers bij gepraat over de ontwikkelingen m.b.t. de vorderingen in het onderzoek naar het bestrijden van alvleesklierkanker. De stichting is VVOG dankbaar voor de donaties en de steun die ze van ons ontvangen. Om de stichting zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen hebben we nu voor het 5e seizoen het logo van de stichting op het wedstrijdshirt.

 

Onlangs heeft Antonio namens VVOG aan niemand minder dan de grondlegger van de stichting, Prof. dr. Casper van Eijck en ambassadeur Dick Advocaat een mooie check van

€ 7.500,00 aangeboden. De 'kleine generaal' zoals Dick wordt genoemd vertelde VVOG te kennen en wenste ons veel succes en een goede afloop in de competitie.

 

Wil je meer weten over de stichting kijk dan eens op hun website. https://www.supportcasper.nl/nl/

 

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief