Even voorstellen, de coördinatoren van de JO8, JO9 en JO10

11 Mei 2023 / Jeugdcommissie / Algemeen

Beste VVOG´ers,

Een aantal mensen weten al wie ik ben, maar voor de mensen die mij nog niet kennen, introduceer ik me via dit stukje.

De afgelopen 3 jaar ben ik bij de club betrokken geweest als jeugdtrainer in de onderbouw. Ik ben erin gerold via de Orka´s waar ik af en toe hielp met de trainingen toen mijn oudste zoon Luca daar nog speelde. Toen hij in de 8-3 werd ingedeeld, heb ik de rol van jeugdleider op me gepakt en ben ik langzaam in het trainersvak gerold. Daarna heb ik de 9-3, 9-4 en de 10-3 getraind.

Mijn beide zoons, Luca en Julan, spelen bij de club in de 11-1 en de 10-3. Van de laatste ben ik dus nu nog trainer. Na twee jaar de jongste getraind te hebben, is het goed hem ook ervaringen op te laten doen met een andere trainer. Bovendien kan ik dan ook weer wat vaker naar Luca kijken.

Wel wilde ik graag actief blijven voor de club. Mijn kennis en ervaring ga ik inzetten als organisatorisch coördinator van de onder 8. Voor mij was de keuze niet moeilijk. De onderbouw is het fundament waar de jeugdopleiding op rust en daar ligt mijn voornaamste interesse.

Ik ben er dan ook blij mee en trots op dat ik gevraagd ben om de taak van coördinator onder 8 op me te nemen. De komende tijd ga ik veel informatie tot me nemen en zal ik veel mensen spreken. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking.

Met sportieve groet,

Jeroen Lof, organisatorisch coördinator onder 8

jeroenlofvvog@gmail.com.

 

Hallo allemaal!

Ik ben Alain Kok, 36 jaar, vader van 3 geweldige zonen en woon samen met mijn partner in Harderwijk. Mijn middelste zoon is een actief lid van VVOG, dus loop ik inmiddels al een aantal seizoenen mee als voetbalvader en coach bij VVOG.

Zelf heb ik nooit gevoetbald, maar ik kijk graag in het stadion naar mooi voetbal, het liefst elke week.

Om nog meer betrokken te zijn bij VVOG ben ik al een tijdje werkzaam als vrijwilliger in de rol van organisatorisch coördinator JO9-JO10. Dit doe ik met veel enthousiasme en plezier. Mochten jullie meer willen weten dan kun je mij bereiken op onderstaand emailadres.

Met sportieve groet,

Alain Kok, organisatorisch coördinator JO9-JO10

alain.vvog@gmail.com

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief