Belangrijke informatie over de wedstrijd DOVO - VVOG Harderwijk op zaterdag 13 mei.

10 Mei 2023 / Algemeen

nformatie over de wedstrijd DOVO – VVOG Harderwijk aanstaande zaterdag 13 mei

 

Aanstaande zaterdag staat de (belangrijke) competitiewedstrijd vv DOVO – VVOG Harderwijk op het programma. Aanvang van deze wedstrijd is 14.30 uur. We hopen dat er vanuit Harderwijk veel supporters mee naar Veenendaal reizen. Met nog maar een paar wedstrijden te gaan komt het er nu op aan. We proberen de nacompetitie te ontlopen en ons veilig te spelen voor weer een seizoen in de divisie. De mannen zijn goed bezig en kunnen de steun van het eigen publiek goed gebruiken.

 

Van de veiligheidscoördinator van DOVO hebben we het verzoek ontvangen onderstaande informatie bij ons publiek kenbaar te maken.

We rekenen er op dat de regels worden nageleefd.

 

Van de veiligheidscoördinator van DOVO:

Publiek is welkom maar dient zich wel aan de geldende regels te houden. Zoals beschreven in de handleiding Tweede & Derde Divisie en Hoofdklasse is het afsteken van vuurwerk voor, tijdens en na de wedstrijd verboden. Onder vuurwerk worden nadrukkelijk ook rookpotten en fakkels begrepen. Het afsteken van vuurwerk is om die reden niet toegestaan op ons sportpark. Als er toch vuurwerk wordt afgestoken zullen wij de daders proberen te achterhalen. Schade en boetes zullen zo mogelijk worden verhaald op de daders. Op het sportpark dienen de aanwijzingen van de stewards te worden opgevolgd.

Voor het bezoeken van deze wedstrijd dienen de niet-leden van v.v. DOVO bij voorkeur digitaal een kaartje te kopen om deze wedstrijd te bezoeken.

Het kopen van de toegangskaarten kan via de volgende site https://vvdovo.eventgoose.com/ Deze site zal deze week actief zijn.

De hierbij verkregen QR-code geeft recht op toegang tot de wedstrijd DOVO - VVOG. De QR-code van het kaartje moet aan de poort (digitaal of op papier) worden getoond.

De routebeschrijving naar het sportpark vind je hier: https://www.dovo.nl/914/route/

 

Tot zaterdag.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief