Mike van de Laar van ‘de Rooien’ naar ‘de Groenen’

9 Mei 2023 / Algemeen

IJsselmeervogels-speler Mike van de Laar (30) maakt komende zomer de overstap naar VVOG. De getalenteerde routinier uit Amersfoort speelde sinds 2010 al ruim 300 wedstrijden voor de hoofdmacht van de Vogels, maar maakte recent bekend dat dit zijn laatste seizoen zou zijn bij de Spakenburgse tweede divisionist.

Mike over zijn overstap naar VVOG: “Ik heb een geweldig mooie periode beleefd bij IJsselmeervogels, maar voelde ook dat de tijd gekomen was om een andere keuze te maken. Met een jong gezin en drukke baan werd het voor mij tijd om tot een betere balans tussen privé, werk en hobby te komen en ik denk dat VVOG daarin de juiste stap is. Ik volg de club al vrij lang, want Jeffrey Snijders is een maatje van me. Afgelopen seizoen heb ik nog bij VVOG - Eemdijk (3-2) gekeken en dat was een mooi spektakel. Jef en ik hebben altijd gezegd dat het mooi zou zijn als we nog eens samen konden spelen en dat wordt nu werkelijkheid. Ik kijk er in ieder geval naar uit!”

Ook de TC is blij met de keuze van Mike, die zich voor twee jaar aan VVOG verbindt. Tc-lid Thomas Vossebelt: “In het gesprek met Mike was er al snel een goede klik. Met hem halen we niet alleen strijdlust, maar ook veel voetballend vermogen in huis. Middenvelders van zijn kaliber zijn schaars in de regio en voor VVOG is hij exact de speler waar we al een tijd naar op zoek waren. Naast een uitstekende speler, is Mike ook een winnaar en een speler waar de vele jonge talenten bij VVOG zich aan kunnen optrekken.”

Bestuur en TC wensen Mike alvast een hele mooie tijd op De Strokel. 

(Foto: IJsselmeervogels) 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief