Een zeer geslaagde AJAX-clinic bij VVOG.

8 Mei 2023 / Algemeen

Jezelf vervelen tijdens de meivakantie? Dat deden de 75 kinderen die deelnamen aan de Ajax-clinic bij VVOG Harderwijk in ieder geval niet. Op dinsdag 2 mei kregen zij een dag bomvol voetbal plezier voorgeschoteld. De club uit de hoofdstad stuurde hun enthousiaste trainers naar Harderwijk om de deelnemers te voorzien van tips, trucs en vooral een geweldige voetbaldag.
Al vroeg kwamen de eerste kinderen op het sportpark, sommigen een beetje nerveus en niet goed geslapen. Want het is best spannend om training te krijgen van de trainers van Ajax. Maar dit zorgde niet voor minder enthousiasme want het werd een fantastische dag.  Naast plezier maken stond ook discipline gedurende de dag centraal. Samen opruimen, samen van en naar het veld lopen en goed luisteren en opdrachten uitvoeren. Er wordt met enige jaloezie naar gekeken door de aanwezigen. “De trainer steekt zijn hand op en je kunt een speld horen vallen”.’ Een hele prestatie volgens 1 van de aanwezige jeugdtrainers van VVOG.

De oefeningen zijn heel divers. Van afwerken tot de hand-oog coördinatie, alles komt voorbij en er wordt fanatiek meegedaan. Tussendoor wordt er genoten van een heerlijke lunch verzorgd door Jan Jansen.

Als om kwart voor drie de ouders weer verwelkomd worden op het sportpark kunnen zij meekijken met de laatste oefeningen. Een extra motivatie voor de kinderen om tijdens de laatste sprintwedstrijdjes, eindpartijtjes en techniekoefeningen nog even volle bak te gaan.

Ook krijgen de kinderen individueel nog tips over wat goed ging en wat nog beter zou kunnen om thuis mee aan de slag te gaan. Sommige kinderen kregen zelfs een extra opsteker met een benoeming tot Ajacied van de dag.  

Als afsluiting wordt er een vrolijke groepsfoto gemaakt door Lisette van Leuk Kiekje Fotografie.

Moe maar voldaan vertrekken de kinderen naar huis met in hun hand een certificaat en een hele mooie Ajax bidon als bewijs van hun goede inzet deze dag. De ouders hebben vast een rustige avond gehad na afloop van deze geslaagde clinic.

Graag bedanken we de trainers van Ajax en alle betrokkenen voor deze fantastische dag!

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief