VVOG Harderwijk zoekt verzorger voor het eerste elftal

29 April 2023 / Algemeen

Door het vertrek van de huidige verzorger is VVOG Harderwijk voor komend seizoen op zoek naar een verzorger/sportmasseur (m/v) voor het eerste elftal. Als verzorger vervul je een centrale rol in het voorkomen en behandelen van blessures, maar ook in de fysieke begeleiding van de selectiespelers. Daarbij werk je nauw samen met de trainers, maar ook met de fysiotherapeuten van het eerste elftal.

 

Het takenpakket bestaat onder meer uit:

- Het verzorgen van de spelers voor, tijdens en na wedstrijden op zaterdag.

- Het behandelen van blessures.

- Het tapen en masseren van spelers.

- Verzorgingsmateriaal beheren en onderhouden.

 

VVOG Harderwijk zoekt bij voorkeur naar iemand met enige ervaring, maar dit is geen vereiste. Belangrijker is dat je affiniteit hebt met verzorging, sportmassage en/of fysiotherapie en bij voorkeur in het bezit bent van het diploma sportmasseur/sportmassage (of in opleiding bent). Ook affiniteit met voetbal is een pre.

 

Ben jij iemand met een positieve en enthousiaste instelling en vind je het leuk om onderdeel van de selectie en de vereniging te zijn? Neem dan contact op met bestuurslid voetbalzaken Fred-Jan Moll en stuur je motivatie en CV naar fred.moll@hetnet.nl.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief