Nieuws A-selectie seizoen 23/24

25 April 2023 / Algemeen

VVOG is erin geslaagd om Max Leeflang (22) naar De Strokel te halen. Met Leeflang voegt VVOG een talentvolle middenvelder aan de selectie toe met een grote actieradius. Zwollenaar Max Leeflang kwam in de jeugd zowel uit voor PEC Zwolle als Go Ahead Eagles, waarna hij vorig seizoen de overstap maakte van Go Ahead Eagles naar Sparta Nijkerk. Daar speelde hij tot nu toe 51 wedstrijden mee en wist hij 8 keer te scoren, waaronder vorig jaar de winnende tegen VVOG (3-2). In het dagelijks leven werkt Leeflang als vakdocent bewegingsonderwijs op een school voor speciaal onderwijs in Utrecht.  

Max Leeflang over zijn stap naar VVOG: “Na 2 mooie en leerzame seizoenen bij Sparta Nijkerk, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. VVOG is een mooie en goed georganiseerde club, met een trouwe supportersschare. De gesprekken met de TC en nieuwe trainer Jurjan Wouda verliepen erg prettig. De keuze was snel gemaakt. Ik kijk uit naar komend seizoen.” 

De technische commissie is blij met de komst van Max naar De Strokel en wenst hem veel succes en speelplezier toe.

Ondersteunende staf gaat door!

Recent heeft de TC en het bestuur ook gesprekken gevoerd met teammanager Goossen Luytjes en de materiaalmannen Wim ten Hove en Freek Hoogezand. VVOG is zeer tevreden met hun inzet voor de club en is blij dat zij ook komend seizoen hun werkzaamheden voor de A-selectie willen voortzetten. Hulde voor deze vrijwilligers, samen met de vele andere vrijwilligers vormen zij het cement van onze mooie club!

Dailey en Paul gaan elders voetballen

Eerder werd al bekend dat Dailey Groenewegen VVOG gaat verlaten. Club en speler zijn helaas niet tot een akkoord gekomen en vervolgens heeft Dailey besloten om dichter bij huis te gaan voetballen bij SV Huizen dat nu uitkomt in de 4e divisie zaterdag. De makkelijk voetballende centrale verdediger kwam in het seizoen 20/21 over van SDO uit zijn woonplaats Bussum en werd direct een vaste waarde bij VVOG. Dailey mist zelden minuten en is een van de spelers die moeiteloos telkens de 90 minuten vol weet te maken. Mede door blessures en schorsingen speelt Dailey de laatste tijd wat vaker als controlerende middenvelder en ook die taak gaat hem meestal goed af. Dailey, dank voor wat je bij VVOG hebt gebracht en heel veel succes bij SV Huizen!

Paul Eppink terug naar zijn roots

Doelman Paul Eppink (31) staat inmiddels 4 seizoenen onder de lat bij VVOG, soms als eerste doelman en soms als tweede doelman. In totaal stond hij (ondanks de coronaseizoenen) al ruim vijftig wedstrijden onder de lat bij de Groenen. Rond de winterstop gaf Paul aan te twijfelen of hij op dit niveau door wilde gaan of wellicht nog een paar jaartjes wilde gaan afbouwen in een vriendenteam. Bij zijn oude club DVS’33 lijkt hij inmiddels een mooie combi van beide gevonden te hebben, want hij gaat bij DVS keepen in het tweede elftal en combineert dat met een ondersteunende rol naar de keepers van de A-selectie. Paul, namens de TC enorm bedankt voor jouw jaren bij VVOG, je stond (en staat) er altijd als er een beroep op je werd gedaan en bent altijd loyaal geweest naar de andere doelmannen, ook op de momenten dat het even slikken was als de keuze niet op jou viel. Je bent een op en top topsporter en we wensen je heel veel succes bij onze buren!

Ook Jordi terug naar DVS’33

In de voetsporen van Paul zal ook assistent-trainer Jordi Roelofsen teruggaan naar DVS’33. Hoewel Jordi van huis uit een ‘rasechte’ VVOG’er is wisselt hij beide clubs af als het gaat om zijn doorontwikkeling als trainer. Recent heeft hij te horen gekregen dat hij komend seizoen is toegelaten tot de UEFA-A opleiding van de KNVB en dit combineert hij met de functie van assistent-trainer en stage bij de A-selectie van DVS’33 (waar hij eerder al de O17-1 en O19-1 trainde). Wij wensen Jordi veel succes met het vervolg van zijn trainersloopbaan en danken hem voor zijn inzet en passie die hij dit seizoen heeft laten zien bij VVOG.

(Foto: Sparta Nijkerk) 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief