LET OP! Bezoek je morgen de wedstrijd tegen Sportlust'46? Dan moet je online een kaartje kopen.

14 April 2023 / Algemeen

LET OP! Om de wedstrijd tegen Sportlust'46 te bezoeken, MOET je online een kaartje kopen.

Hieronder de informatie die we van Sportlust'46 ontvangen hebben.

Morgen 15 april staat om 15:00 de wedstrijd Sportlust'46 – VVOG op het programma. 
De wedstrijd is ingedeeld in Categorie: A

Publiek is welkom maar dient zich wel aan de geldende regels te houden. Zoals beschreven in de handleiding Tweede & Derde Divisie en Hoofdklasse is het afsteken van vuurwerk voor, tijdens en na de wedstrijd verboden. Onder vuurwerk worden nadrukkelijk ook rookpotten en fakkels begrepen. Het afsteken van vuurwerk is om die reden niet toegestaan op ons sportpark. Als er toch vuurwerk wordt afgestoken zullen wij de daders proberen te achterhalen. Mocht het vuurwerk worden afgestoken door supporters van de tegenpartij zullen we veiligheidscoördinator/Hoofdsteward aansturen om de daders te achterhalen. Schade en boetes zullen zo mogelijk worden verhaald op de daders.

Voor het bezoeken van deze wedstrijd kunnen niet-leden van Sportlust ‘46 digitaal een kaartje te kopen om deze wedstrijd te bezoeken via:

 https://www.sportlust46.nl/1740/tickets/

De hierbij verkregen QR-code geeft recht op toegang tot de wedstrijd Sportlust'46 – VVOG. De QR-code van het kaartje moet aan de poort (digitaal of op papier) worden getoond. Digitale tickets hebben bij ons de voorkeur! 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief