Gezocht: enthousiaste trainer(s) voor onze Voetbalschool Dolfijn.

19 Juli 2023 / Jeugdcommissie / Algemeen

Weet jij van elke les een 'feestje' te maken? Wellicht ben jij dan de sportieve, energieke trainer waar wij op zoek naar zijn; de peuters staan in ieder geval te popelen!

"Wij kinderen van de Dolfijntjes en Orca’s, zijn er helemaal klaar voor. Een trainer die ons allemaal nieuwe voetbaltrucjes en spelletjes leert. Die ons aan het lachen maakt, maar ook af en toe streng is als we ondeugend zijn. Eigenlijk iemand die van elke les een feestje maakt, met hele toffe muziek! Word jij onze nieuwe trainer?’’

De Voetbalschool Dolfijn is er voor jonge kinderen van 4-7 jaar om op speelse manier kennis te maken met voetbal. Ieder kind kan op zijn of haar eigen niveau aan de training deelnemen waarbij PLEZIER en VERTROUWEN voorop staan. Een mooie voorbereiding op de latere overstap naar een JO8-team, waarbij ze voor het eerst competitie zullen gaan spelen tegen teams van andere clubs. Doordat ze al bij de voetbalschool hebben gezeten, zullen ze met een voorsprong hierin gaan stromen.

De voetbalschool Dolfijn traint iedere zaterdagochtend van 10:00 uur tot 11:00 uur

De trainer(s) die wij zoeken is

  • Minimaal 18 jaar
  • Enthousiast
  • Heeft affiniteit met kinderen
  • Heeft kennis van voetbal
  • Is een teamspeler die makkelijk communiceert met ouders en collega-vrijwilligers

VVOG is erg blij met zijn vrijwilligers. Maar versterking is altijd welkom en hard nodig.
Draag jij VVOG een warm hart toe, dan zien we je aanmelding graag binnenkomen via jeugdcommissie@vvog.nl.

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief