Smeepoort Menswear en VVOG Harderwijk zetten de samenwerking voort!

24 Maart 2023 / Algemeen

Smeepoort Menswear en VVOG Harderwijk zetten de samenwerking voort!

Gisteravond ondertekenden Rick Jansen en Diana Jansen van Smeepoort Menswear het nieuwe sponsorcontract in hun eigen kledingwinkel in de Donkerstraat. ‘Daar zijn we als sponsorcommissie natuurlijk ontzettend blij mee, sponsoren maken het mogelijk om onze club-brede-ambities waar te maken en een hele fijne club te blijven voor jong en oud’, aldus Corien van der Meulen, voorzitter van de sponsorcommissie.

Tevens heeft Smeepoort de sponsorcommissieleden en de ambassadeurs in prachtige, sportieve nieuwe kleding gestoken.

Smeepoort Menswear is al 22 jaar een begrip in Harderwijk. Persoonlijke benadering, prettige sfeer, klantvriendelijkheid, goede prijs-kwaliteitverhouding en service staan bij hen hoog in het vaandel. Zij laten heel goed het verschil en meerwaarde zien tussen de ‘stenen’ winkel en de online winkel. Zij hebben er bewust voor gekozen om hun collectie niet online te verkopen en zijn van mening dat kleding kopen een beleving is. Loop eens binnen en u krijgt van Rick en Diana persoonlijk een passend advies.

https://lnkd.in/eHYDDFmc

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief