Bart Hoeve verlengt contract

16 Maart 2023 / Algemeen

De TC is verheugd te kunnen melden dat oer-VVOG-er Bart Hoeve ook komend seizoen weer in het groen-wit te bewonderen is.

Helaas heeft Bart afgelopen periode een aantal vervelende blessures gehad, waardoor hij dit seizoen nog niet veel van zijn kwaliteiten heeft kunnen laten zien. Dit seizoen is Bart viermaal in de basis gestart en wist hij thuis tegen SteDoCo met een mooi afstandsschot een doelpunt te maken. 

We zijn echter vol vertrouwen dat de lijn van het spel wat hij, zeker aan het eind van vorig seizoen heeft laten zien, komende periode kan doorzetten en zich kan doorontwikkelen tot een belangrijke Harderwijkse kracht.

De TC wenst Bart veel succes en plezier op de Strokel. 

(Foto: Jaap Hop) 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief