Geslaagde train-de-trainersessie door PEC Zwolle

9 Maart 2023 / Algemeen

Geslaagde train-de-trainersessie door PEC Zwolle

 

Maandag 20 februari was er bij VVOG Harderwijk een leerzame train-de-trainer sessie die door PEC Zwolle werd uitgevoerd.

Deze avond gaven Wilko Braam en Lars te Wierike, beiden jeugdtrainer bij PEC Zwolle, een presentatie aan de trainers en leiders van de onderbouw over de visie van de jeugdopleiding van PEC Zwolle. Daarnaast gaven zij aan hoe en op welke wijze bepaalde aspecten van trainingen uitgevoerd kunnen worden. 

Er werd gestart met een theoriegedeelte waarna dit op het veld in de praktijk werd gebracht door middel van een drietal oefenvormen en een partijvorm. Na het praktijkgedeelte werd er geëvalueerd over de uitgevoerde training. Er kan dan ook worden teruggekeken op een leerzame en zinvolle bijeenkomst.

Voor degenen die het deze keer gemist komen jullie via onderstaande linkjes terecht bij voorbeelden van oefeningen en hebben dan toch een korte indruk van enkele technieken en vaardigheden. Hopelijk zijn jullie er de volgende keer ook bij!

 

Oefening 1

Oefening 2

Oefening 3

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief