Twee talenten blijven op De Strokel: Eggink en El Ghamarti tekenen bij!

15 Januari 2023 / Algemeen

De technische commissie heeft de contracten met twee talentvolle spelers verlengd. Younes El Ghamarti (20) heeft het goed naar zijn zin bij VVOG en dwingt steeds vaker een basisplaats af in het elitekorps van Dwight Lodeweges. De uit Emmeloord afkomstige aanvaller sloot dit seizoen aan bij VVOG en komt steeds beter tot zijn recht met zijn dribbels en diepgaande acties. Ook gisteren liet hij zijn voeten spreken met twee mooie goals tegen ASV Dronten.

Ook Thijs Eggink (19) heeft zijn contract verlengd. Thijs kwam afgelopen seizoen over van de 19-1 en onder leiding van keeperstrainer Fabian Bouwman wordt hij met de week sterker. Thijs is nog het best te omschrijven als een stijlvolle en goed meevoetballende keeper.

De TC is blij dat deze jeugdige talenten bij VVOG blijven en hoopt en verwacht dat zij zich goed door blijven ontwikkelen.

(Foto: Jaap Hop) 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief