Spelersnieuws

11 Januari 2023 / Algemeen

De TC is de afgelopen maanden druk geweest met de gesprekken met de spelers van de A-selectie, daarbij wordt ook alvast vooruitgekeken naar het nieuwe seizoen. In sommige gevallen geeft de technische commissie het advies om een deurtje verder te gaan kijken en soms maken spelers ook zelf andere keuzes. Een aantal spelers zal daarom komend seizoen geen deel meer uitmaken van de A-selectie van de groen-witten.

Dean van Ooijen

Dean van Ooijen sloot in de winterstop van het seizoen 19/20 aan bij VVOG nadat hij vanwege werk en vriendin vanuit het Westland in Nunspeet kwam wonen. Al snel ontwikkelde de snelle aanvaller die de duels niet schuwt zich tot basisspeler, maar dit seizoen heeft hij nog geen minuten kunnen maken vanwege een kruisbandblessure. Inmiddels traint hij alweer mee bij VVOG en hoopt hij dit seizoen nog van waarde te kunnen zijn voor de groen-witten, maar toch heeft hij besloten om zijn voetballoopbaan elders voort te zetten. De TC van VVOG wenst Dean nog een hele mooie afsluiting van dit seizoen en dankt hem voor de afgelopen seizoenen.

Donovan Bock

Donovan heeft de TC geïnformeerd dat hij vanaf komend seizoen uit zal komen voor de club waar hij ook in de jeugd heeft gespeeld: Zwart-Wit ’63. Daarmee is de snelle flankspeler uit Zeewolde een van de weinige spelers die in het 1e team heeft gespeeld voor alle clubs uit de gemeente Harderwijk. We feliciteren onze buren met deze overgang en wensen Donovan veel succes.

Rick van den Brink

Puttenaar Rick van den Brink heeft de TC te kennen gegeven dat hij op zoek gaat naar een andere club. De multi-functionele linkspoot sloot deze zomer met een blessure aan bij VVOG, maar kon in september gelukkig alweer aansluiten bij de selectie en speelde ook alweer diverse wedstrijden mee, waaronder tegen zijn oude club Sparta Nijkerk (1-2 winst) en uit bij ACV waar hij helaas een rode kaart kreeg. Rick hoopt na de winterstop nog wat meer speeltijd te krijgen en gaat op zoek naar een club met wat meer vooruitzichten op een basisplaats. De TC wenst Rick nog een mooie seizoensafsluiting. 

Milan Holstege

Milan is een echte jongen van de club en sloot via het tweede elftal in het seizoen 19/20 aan bij de A-selectie van VVOG. Dat Milan goed kon voetballen was al duidelijk in de jeugd van VVOG. Geleidelijk werd hij omgeschoold van aanvaller tot sterke en robuuste centrale verdediger, maar helaas wierpen twee zware kruisbandblessures hem telkens ver terug. Milan is echter altijd blijven knokken en ook na tegenslag is hij er telkens in geslaagd om weer terug te komen. Dit seizoen speelde hij onder andere mee in de wedstrijden tegen Hoek en Excelsior ’31. Wij danken Milan voor zijn inzet en passie voor VVOG en wensen hem veel succes met het vervolg van zijn voetballoopbaan. 

Eerder werd al bekend dat Mitchel Dijkhof en Jeremy de Graaf zouden vertrekken bij VVOG. Inmiddels is bekend geworden dat beide heren terugkeren bij de vereniging waar zij ook hun jeugd hebben doorgebracht: WHC en ASV Dronten. Wij wensen zowel Jeremy als Mitchel veel succes en plezier met deze stap en danken hen nogmaals voor alles wat ze bij VVOG hebben gebracht.

Uiteraard is de TC druk bezig met het zoeken van vervangers. Dit kunnen spelers zijn die overkomen van andere verenigingen of talentvolle spelers zijn die doorstromen vanuit de jeugd of VVOG 2 naar het eerste elftal. Binnenkort zal daar meer over bekend worden gemaakt.

(Foto: Jaap Hop) 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief