JO12-4 in het mooie nieuwe trainingspakken gestoken door Freeroad

25 September 2022 / Algemeen

De spelers van de JO12-4 zijn allemaal voorzien van nieuwe trainingspakken om optimaal te presteren in het nieuwe seizoen. En daar zijn ze hartstikke trots, wat ook wel blijkt uit de foto’s hieronder. 

De trainingspakken zijn gesponsord door Freeroad. Freeroad is dé Mazda dealer van Almere en Zwolle en is in Almere ook Suzuki dealer. Als full service automobielbedrijf biedt Freeroad alle producten, diensten en faciliteiten die van een modern en vooruitstrevend automobielbedrijf mogen worden verwacht. Vanuit een professionele organisatie staat de klant daar altijd centraal. Freeroad is uw mobiliteitspartner en staat voor vrijheid, aandacht en passie.

Wilt u meer informatie over dit automobielbedrijf, kijk dan eens op https://www.freeroad.nl/

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief