Nieuwe route naar de fietsenstalling en parkeerplaats voor de scooters.

9 September 2022 / Algemeen

Nieuwe route naar de fietsenstalling en parkeerplaats voor de scooters

 

De route naar onze fietsenstalling is aangepast. Vanaf nu fiets je sneller en veiliger via het fietspad naar de fietsenstalling. De ingang is namelijk verplaatst.

Het is niet meer mogelijk om via de kant van de kantine en entree je fiets te parkeren. Daar is nu een (smalle) uitgang gemaakt. Aankomst en vertrek op de fiets is nu vanaf de weg kant. Wij hopen dus dat iedereen voortaan ook het fietspad volgt en niet meer via de parkeerplaats. Alvast dank voor de medewerking.

 

Voor de scooters/bromfietsen hebben we een speciale eigen parkeerplaats gemaakt. Het is vanaf nu niet meer toegestaan de scooter/bromfiets op een andere plek te parkeren en al zeker niet bij de ingang van het sportpark. Die ingang moet vrij blijven voor hulpdiensten. Vorig weekend hebben we nog een situatie gehad dat een ambulance er niet door kon omdat er bromfietsen geparkeerd stonden. Laten we het netjes en velig met elkaar houden.

 

Op de parkeerplaats voor auto's volgen ook nog aanpassingen. Het is de bedoeling dat daar, wat nu door velen gelukkig al wordt gedaan, één rijrichting wordt aangehouden. Aan de voorkant erin en aan de kant van de fietsenstalling er uit. Het is nu al niet toegestaan er vanaf die kant in te rijden. Binnenkort wordt dat nog duidelijker zichtbaar gemaakt en zal er ook gehandhaafd worden. Daarnaast zijn op het gedeelte van de parkeerplaats aan de fietsenstalling struiken weggehaald. De grond is daar verhard en wordt extra parkeerruimte voor bus(sen) gemaakt.

 

Verder zul je zien dat als de werkzaamheden zijn afgerond er een speciale 'Kiss & Ride' strook is aangelegd voor het in en uitstappen van teams die uitspelen. Deze zal ter hoogte van de kantine komen.

 

Met al deze aanpassingen hopen we het wat overzichtelijker en veiliger te maken. Het wordt natuurlijk pas echt een succes als we ons allemaal aan de regels houden en de juiste plaatsen gebruiken. Daar hebben we alle vertrouwen in.

 

Wij danken alvast de mensen van de onderhoudsploeg en facilitare dienst voor hun inzet.

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief